Lattunk mar napi 300at is...nem is olyan reg!
Aztan?
Ott marad(nem hat, masnaptol, megint illikvid, es maris szorjak be az 50dbokat %okokkal lejjebb)
Ahhoz folyamatosan kene forgalom, hogy ilyesmivel komolyan lehessen szamolni.
bokaly egyáltalán nem figyel arra amit mondok, van egy saját elképzelése arról, amit mondani akarok. Arra szokott reagálni. Nem tűnt fel?
Azt hallottam hogy az AMAT szerződés alá van írva. De ez nem azonos azzal, hogy megrendelték volna az első gyártósort. Az pénz függő. Ahoz előleget kell felmutatni. Jan. 21. előtt ez semiképpen sem lehetséges.
Ami az AMAT szerződést illeti, már nyár közepén teljesen ki volt dolgozva. Tehát megint nem ez a lényeg.
Itt már csak három dolog szükséges: pénz, pénz és pénz.Pontosabban már csak kettő. :-)
Robcsee: :)
Ugyanez! Probaljak tovabbra is megtalalni, hogy mi abban a rossz...
Hat nem ez megy itt mindig?
Szorszalhasogatas, es osszeeskuves elmeletek a kobon :)
:-))) Nahát, így emlékszel? Fásy DVD-t diszkkvalifikáltam. :-)
Bokaly: nem a jövő időn vagy a múlt időn van a hangsúly, bár Te állandóan ezen lovagolsz.
Ha közvetlenül a Fundtól veszi meg, nem lesz árfolyamfelhajtó hatása, lehet az ár is ismeretlen marad. Nem tudom. Ha tőzsdén veszi meg, akkor meg kiszedi a könyvet, és limitig akasztja.
Ha valaki arra számít, hogy még ezután fogja venni a BKB, akkor akár gondolhatja is, hogy a tőzsdén veszi meg (ami persze egyáltalán nem biztos, hogy onnan szerezte be). .... s nyilván ettől vaskos emelkedést várna.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...