Sztem epp elegszer elmondtatok ugyanazt.
Nem is az volt sose a lenyeg ebben hogy felnyomjak majd az arfolyamot, hanem hogy az elso 'zold' alapba bekerult, es fog meg mashova is.
Tehat igenis komolyan veszik.
persze, hogy nem fogják felnyomni .... szerintem senki sem számított erre (vagy Te igen??). Hisz a BKB akkor viheti tőzsdére a papírját, ha birtokában van amit meghirdetett, s olyan összetételben, amit meghjrdetett.
Amúgy maga a hír vajában megér pár %-ot, hisz korszakaváltó dolog, hogy a Geni bekerült egy ilyen alapba.
De a jegyzést szerintem ki kellene írni, és az is egy idő...
Azt azért viszont nem tartom valószínűnek, hogy a BKB New Energy alapja a tőzsdén venné meg a Genesis papírokat, sokkal inkább a Genesis Investment Fund-tól venne át. Szerintem így logikus. De nagyon örülnék, ha felnyomná az árat a BÉT-en. :-)
"A Genesis ugyan 3%-ot meghaladó pluszban is járt, miután napvilágot látott, hogy egy svájci certifikátba bekerültek a cég papírjai, azonban délben már stagnálva 2,540 forinton cserélnek gazdát a részvények." portfolio
Merc, az előző tőkeemelésre szeptemberben adott felhatalmazás továbbra is él, ugye? Magyarul ha netán kerekedne új nagybüfi, akkor az jegyezhet rv-t. Ha viszont ő is ilyen kötvényes verzióval emelne tőkét, akkor szükség lesz újabb rendkívüli közgyülire + 1 hónapra?
Az AMAT szerződésnek nem tudom mennyire lesz hír értéke. Nekem nem. Mivel pénz függő. Az AMAT szerződés már alá van írva, ki van dolgozva, stb... meg kell lobogtatni a csekket, és lehet leadni a rendelést, ennyi.
A tovább befektetőknek, bank hiteleknek lesz hír értéke (számomra).
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...