én meg úgy tudom, hogy egy ilyen fix futamidejű papírt csak akkor hirdethetnek meg, ha már rendelkezésükre áll a portfolió, s nem a jegyzett pénzből szedik össze.
Szerintem nem vettek, majd azt bejelentik. Humetnál az alap bevásárlása elég látványos volt, mondjuk nem szerencsés összehasonlítani. A vásárlásuk épp a 11,.. eurós árfolyamig lesz elég szvsz.
lehet, hogy páran valóban számítottak rá, de nyilván azért, amit idéztél magadtól!! :D :D
Ugyanis az általad, citált szövegben épp azt írod, hogy "...jó, hogy bevásárol." ... továbbá... "...sanszos, hogy nem a tőzsdén fogja megvenni..."
S nem azt, hogy már(!!!!) bevásárolttttt, vagy, hogy már megvetttttte :) Ezek szerint tán mégis úgy gondoltad, hogy a bevásárlás még hátravan?? ;) De sebaj. :P
Ha meg valaki azt gondolta, hogy ettől a projekt pénze lesz több, az ... az gáz, azt jó, hogy kiemelted, hogy ez nem így van.
Akárhogy is, az viszont TÖK JÓÓÓÓ hogy bekerült az alapba!!!!!!
Nem a logika számít. Alap nem vehet részvényt, ha a befektetők nem csengették még be a pénzt.
Én sehol nem olvastam, hogy tőzsdén, vagy tőzsdén kívül vettek már részvényt.
Egyrészt. Senki nem tudja, hogy már megvették e a Genesis részvényeket.
Másrészt:
Nem hiszem, max. előszerződés lehet rá, mivel még most is tart az Alap jegyzése.... és befektetési szolgáltató, vagy Alapkezelő saját cash-ből nem vehet Alapba részvényt.
Harmadrészt: Merc-nek igaza van, a precedens a legfontosabb az egészben. Ezentúl Alapok is beszállnak...
Negyedrészt: abszolút lehet, hogy tőzsdén (is) vesznek
hörcsög sem lenne ilyen pesszimista és morózus, ha elintéznénk neki egy bankjegykiadó automatát a tanyájára a gémeskút és az ól közé... :-)))) Ja meg az olajszőkítő tartály fölé. :-))))
Bokaly, sokan számítottak arra, hogy a BKB tőzsdén veszi ki a neki szükséges Genesis Energy papírokat. Olvasd vissza a topikot... vagy Marqves blogját.
Én nem. Miért gondolod? Egyik elsőként értesültem erről a hírről, így egyik elsőként is írtam erről, és meg lehet nézni hogy mit írtam..
--------------------------------------------------------------
Re: Miről szól a Genesis-sztori?
Előzmény válasz erre 01.08
Skacok, a BKB nem hoz friss pénzt a projektbe. Egyszerűen csak jó, hogy bevásárol. Növeli a renomét.
Szerintem is sanszos, hogy nem a tőzsdén fogja megvenni, ahnem a Fund-tól. Amúgy meg ki tudja kinek adott el a Fund...
Szinte senki sem volt tisztában azzal, hogy a BKB a Genesis Technology Fund Bankja és letétkezelője.
Amúgy meg mindegy. Az árfolyam nem ettől fog felmenni. Attól fog felmenni, hogy beszállnak ehez hasonló alapok, aztán azoknak már érdeke lesz az árfolyam nyereség, így majd szépen megpörgetik a dolgokat. :-)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...