Most látom már az IEB-nél is van fedezeti értéke a Genesisnek (0,5x). Eddig nem volt. Ráadásul az IEB-nél van a legegyszerűbb lehetőség tőkeáttéttel játszani napon túl, ugyanis nem kell hozzá külön szerződés, automatikusan meg, elvileg 2 hetes intervallumban (gyakorlatilag 3-4 hét is), és a jegybanki alapkamat dupláját kérik az időszakra.
Infomációim szerint az IEB van a vételi oldalon ezen a héten folyamatosan, ami talán a minden eBroker aloldalon megjelenő Genesis bannernek is köszönhető. ami meg a Trendlines-nak köszönhető. :-)
Kiwin miert is vagyok pofatlan??? A vodafone Irelandnek konyvelek es ide jott be egy eleg kover telefonszamlajuk , amit lekonyveltem. Ezert miert lennek pofatlan????
Ha nem tunt volna fel,ismet csend honol a topicban,vedd (ki)tuntetesnek.
Mar ne is haragudj, de milyen alapon 'gyerek'ezel vagy kezdozol itt le barkit, annelkul, hogy ismerned oket?
(Megsugom, hogy eddig szinte minden esetben csunyan melletrafaltal, es lathatoan nem noveli sem a hitelesseged,sem a nepszeruseged)
Allitsd mar le magad.
Eladtad tegnap, vagyel mast, es foglalkozz azzal.
Olyan nehez ez?
Szóval megpróbáltam technikailag lekövetni a Genesist, most se eladni se venni nem szabad. Sokoan nem olvassák ezt a topikot, azok csak adják-vegyék! Én mindenesetre jelezni fogom, ha szerintem valamerre lépni kell. Nehogy valaki megfogadja, csak erősen figyelje, hogy bejön-e...
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...