ha akarod felejtsd el
nekem eszem ágában sincs elfelejteni
és erre senkit sem bíztatnék
egyébként nem én hoztam fel
pont azt írtam, hogy nem ezzel kellene összehasonlítani,
de nem azért mert a nasdaq-on forog, hanem mert egyedi
de azért nem felejtem,
már régóta figyelem
és aki hosszútávon fektet be annak pont azt ajánlom, hogy a menő naposokat ismerje meg
az összest
Felejtsük már el a First Solar Inc.-n. Nem lehet összehasonlítani egy nasdaq-on forgó papírt sem árazás, sem likviditás, sem más tekintetben, egy Bét-en levő részvénnyel. Teljes tévútra visz!!!
biztosabb a solar szektor medián P/E rátájához viszonyítani, mint egy db termelő cég P/E rátájához.
ha a kockázatok csökkennek, egyre közelebb kerülünk a nyereséges termeléshez, fel fog menni az ára
ráadaásul az FSLR befektetési tanácsadója a
Morgan Stanley
a genesisé ?
Törölt felhasználó2007. 12. 05. 08:17
Szerintem se! Mercurius és társainak szól. Nem kell egymás fenekébe bujni.
fura- mostanábn , tegnap és ma két cikket olvasam a kockázati tőkebefektetésről, és az üzleti terv fontosságáról -Korábban is voltak hasonló cikkek, vagy esetleg a Genesis Roadshow kapcsán került elő a téma...?
Törölt felhasználó2007. 12. 05. 07:48
Nekem még nincs Genesisem, talán lesz. De senkire se fogok hallgatni, csak a saját véleményemre. Lehet hogy speki papír. Lehet hogy egy bomba üzlet. De ez csak utólag fog kiderülni.
Ha speki papír: 50-50%.
Ha bomba üzlet: 100 %.
Tehát annak az esélye, hogy jó befektetés, 75 %. Rosszul számoltam valamit?
Látom meg lettem szólitva, de hiába, a sértés nem ér fel hozzám.
Új nap kezdődik,új reményekkel, új lehetőségekkel.Szép napot!!)))
Törölt felhasználó2007. 12. 05. 06:32
Egyszerü ember lehetsz és nagyon ,, okos,, Nem érdekel mit csinálsz de ha azt is ugy csinálod mint a tőzsdét az sajnálatos dolog. Te találtál meg és nem örülök neki ,mert nem szeretem a beképzelt emberkéket.
Törölt felhasználó2007. 12. 05. 06:10
Az értelmi szinten vitatkoznék,mert aki egy hejesirási /javithatod/h hiba miatt ezt a hangnemet megengedi magának valakivel szemben annak van baj a fejében. Véded a mundér becsületét hogy jó szinben tünj fel a többiek elött ugy mint MERCURIUS. Adjátok az okos tanácsaitokat félrevezetve másokat csupán azért mert beragadtatok. Pedig halvány fogalmatok sincs a cég kimeneteléről. Sértő hangnemet ütöttél meg,ebből látszik pitiáner lényed. Ha valakinek más a véleménye lebunkózod holott te vagy az! Tőzsdézni tudni kell ami neked hibádzik. De azért megmutattad mindenkinek hogy stramm gyerek vagy. Sajnállak!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...