Lehet személyeskedni, lehet mondani bármit, de az tény, hogy nincs befektető és addig ez a papír -úgy gondolom- kezdőknek jobb ha felejtős. Nem kell bedőlni mindenféle link dumáknak és nézni, hogyan olvad le a befektetett tőke. Ha eljön az ideje úgyis lehet majd szakítani ezzel is. Többet-kevesebbet, de hangsúlyozom a kezdők felé, nem kell bedőlni a hosszútávú befektetés dumának amit itt hintenek egyesek.
Légyszíves nézegesd már meg, hogy miket írtak a fórumba, aztán gondold végig, hogy mit írsz le.
Pusztán az, hogy késik a Genesis projekt néhány hetet - és ezt gazdik család meglovagolva minden alap nélküli hűlyeséget beír ebbe a fórumba, hogy olcsón tudjanak venni, attól még NEM a frankót írták.
Elolvastam. Ott sincs más, mint itt, úgyhogy nem kell sajnálni, ha valakinek nincs iwiw-je. Ott is, itt is csak a hitegetés, majd " jó lesz" megy, technikai halandzsa köntösébe burkolva. Konkrétum semmi, csak biztatás, szállj be, tartsd! Közben meg a rutinosabbak day-tradelnek, ki-be ugrálnak és tömik a kezdőket a hülyeségeikkel és elszedik a pénzüket. Ki okoz ezzel nagyobb kárt a Genesisnek és a tőzsdének általában? Aki megmondja a frankót, hogy egyenlőre felejtős a Geni, mert bizonytalan és csak az extra-kockázattűrőképességűk szálljanak be vagy aki "emberbarátságból " oszt jó tanácsokat és magyarázza a semmit?
Ez a két kölyök írogatta ide azt a rengeteg hülyeséget?
Hát ez jópofa!!!
Gyerekek!
Azt hiszem előnyös lenne, ha elnézést kérnétek az összes többi tisztességes fórumozótól, másrészt viszont nagyon-nagyon célszerű lenne nem "kutya aggyal" gondolkodni mielőtt valamit leírtok.
"Előzmény válasz erre 10.24
ahhhaaa! Szóval nem elég a 6 ft-os papírok eladásából való bevétel Civin Úr!? Hm? Nem elég a 15szeres haszon? Hm? Szegény rallymant kell kifosztani teljesen? Nem mondom jól jönne a 3 milla, mert jelenleg ennyit mutat a portfólióm, de nem bízok én ebben... Túl nagy spekikirály a Civin Úr ! Kérem az Ön álltal birtokolt részvények felét, és indulhat a fogadás! Na? Ön is tudja, hogy 50 ft-ot se ér a papír...Ezért kijelentem mégegyszer: M E N E K Ü L É S ! ! !
rallyman "
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...