a TA-t jól nyomja Egon és most is az alapján nézelődött.
Persze pont jókor(v rosszkor) tette,mikor már teljesen bizonytalan mindenki.
Nem volt nehéz a pánik keltés.
Az igazán komoly emberek nem szokták használni a Dr.-t, az ugyanis számukra nem fontos, a megynílvánulásaikben, tetteikben van.
Van olyan kör is ahol nem nagy szám a Dr., nem esnek hasra tőle. :)
hát most gondolj bele, megjelenik egy akármilyen 5 éves gyerek szintjén lévő elemzés amely 90%-al alasconyabb célárat állípít meg, majd erre a légbőlkapott elemzésre zakózik is 12%-ot, aztán ez nem tetszik a menedzsmentnek és gyorsan közlik hogy ez az elemzés megalapozatlan, majd kihoznak gyorsan egy hírt valaki akárki kinevezéséről hátha ettől holnap majd felmegy 10%-ot
Köszönöm a tájékoztatást, beszéltem a KBC Securitas vezetőjével, intézkednek és a honlapunkon leírjuk, hogyan reagáltunk.
Köszönettel: RG"
Gudakes1"
ÉS EZ NEM VOLT a LEVÉLBEN?
Kedves Laci!
én kértem meg a csávót (BE) (a gyengébbek kedvéért - népszerűségi indexe a mai napon az egekbe szökött a kedves Genesis tulajok körében), hogy írjon már egy piacbefolyásoló hírt, amit tökéletesen teljesített, meg is kapta érte ami neki jár,
A hangsúly itt van jóember:
".....Genesis Energy Nyrt.-ről megalapozatlan és félrevezető információkon alapuló anyag jelent meg."
Ha rólad terjesztenének hülyeségeket, te nem kérnél helyreigazítást?
Nem vicces, hanem szomorú, hogy ilyen elemzők vannak nálunk, és a nagyobb kérdés az, miért alkalmaznak ilyen embert a nagy brókercégek, akinek ennyire nem megy az objektivitás???
hatalmas hírrel állt elő ismét Gabi bá! tartok tőle, hogy ez a jelentős hír meg fogta az amúgy már lassan a saját levükben megfőlő (köztük sajnos én is) többé-kevésbé türelmetlenné váló befektetőket!
na mindegy, mai nap summázata:
BABICSEGON elmehet a q--va a_-ba, a Gabi bá meg remélem lassan bejelenti, hogy 2 000-en, vagy 5000-en, nekem mindegy, tőkét emelnek, és felépült három gyár, és termelnek, és a világ felének mi a djuk el a napelemeket, stb... (bocs de sajna ezt csak vízionáltam, jó késő van, na üdv gyerekek)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...