Naivitás azt hinni hogy egon miatt bukik, elvégre már hónapok óta csak bukik ez a mocsok, egy nap emelekedőre nem volt még képes mostanában.
Egon csak leírta az igazságot.
Closingbell, ugy nez ki eddig, hogy nem dontottel rosszul.
Az en cernam egyelore felig szakadt el csak. Meg nem teljesen szalltam ki. Az elso csepp a poharban a multkori lecsuszas volt, amire nem igazan volt reakcio egy komoly visszateszt formajaban. A 2. csepp egy bizonyos arfolyamszint lenne. Meg mindig nyerom van rajta, de ez most igy nekem is kezd buzleni.
"En ajanlottam kettot, de figyelembe se vettek. Es kiszortam reszvenyeim!!!"
A transzparencia es a kommunikacio nem erosseguk 1elore, ez teny. ..eseted viszont lehet, h azt jelenti, h nincs szukseguk a jegyzeshez tobb befektetore, m mar megvan a penz a kezdeshez, ezt meg nyilvan nem fogjak ido elott kozolni a kicsikkel. Nekem ugy tunik, h bazist akarnak epiteni 1 ujabb rallyhoz, teljesen mind1, h 2 hettel elobb vagy kesobb jelentik be az alaptoke emelest, legalabbis az o szemszogukbol. Ha tulsagosan is leesne a reszvenyar, akkor 1 kicsit megtamogatnak, ennyi. ..ez persze csak spekulacio a reszemrol.
"Persze, ha bukom, azért mindig az elemző a hibás. Ha olyan jó a cég, akkor semmi ok aggódni, mert a bennfenntesek pár napon belül úgyis kihúzzák majd új csúcsra. Akkor meg minek engem szidni ? "
az teljességgel elképzelhetetlen,h azé nem hoznak rossz hírt (azé nem vállalják be),mert nincs még?
Vagy még kétesélyes?
Minek bizonyosságokat állítani,mikor semmit se tudunk??
Nézd, ha bevállanák hogy nem jött össze akkor az adna egy árat, annyi lenne és nem kapna az ember naponta infarktust meg gyomorgörcsöt,
és nem gazdagodhatnának rajtunk a spekik.
Bár az az igazság hogy már verem a fejem a falba amikor elhittem ezt a kamu napelem sztorit,
bármi másban többet lehetett keresni
(kivétel persze ha jó régóta bennvagy, de hát olyan meg nincs is csak rényi)
Gazdi !
Abban igazad van ha nem jön össze ,legyenek olyan gerincesek és vallják be !Akkor depi leszek egy hétig,leiszom magam a sárga földnél is lejjebb,de legalább nem kellene itt sok embernek hónapokig depinek lennie.
A többiben nem értek veled egyet....
Most csak azon gondolkodtam mi lenne ha te lennél Gazdi az elemző Egon helyett....:-):-)
hagyjál már ezzel a régi nótával...
1.5 hónapja ígértek egy sikeres jegyzést nagy mellénnyel, máig semmi, csak lassan 40% BUKÓ.
és nem érnek rá egyáltalán, mert lassan évvége és építkezniük is kellene, szal a helyzet az hogy nem jött nekik össze.
van ilyen, nincs ebben csoda.
csak csőd.
De legalább lennének olyan gerincesek hogy végre bevállalják hogy tudja az ember mire számítson, ne itt trükközzenek ők vagy a spannjaik hogy az utolsó bőrt is lehúzzák a szerencsétlen kisbefektetőkről.
Átverés az egész.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...