Arrol nem is beszelve, hogy grafikont en is elemeztem reggel es azt allapitottam meg hogy valszleg 2600 kornyeken fog maradni egesz nap...ami be is jott,de vki ugy gondoltam hogy bevasarol a vegen es feljebb ment...egy ilyen stadiumban levo papirnal a grafikon se mond sokat,mint az ekes pelda bizonyitja.
A jegyzest 16an zartak. Azota 6 nap telt el beleertve egy fel-vilagvalsagot..ez milyen szinten szamit hosszu tavnak?
:)
Törölt felhasználó2007. 08. 22. 17:35
Szerintem ha mindenki bizna a papirban ahogy az elején, és egyesek nem paráztatnának ok nélkűl,sokan nem szórnák el fejvesztve,sokkal előrébb lehetnénk,mert a sok kis kezdő,nagyon be tud ijedni.Van olyan topik ahol inkább bátoritják egymást,mint itt az elején.Pedig ez a papir talán a 8000 is eléri,év végéig.
alaptoke+3,3milliard+Szingapuri gyar=ZERO Erdekes matematika.
Azt nem mondom hogy az arfolyam ennek megfelelo,de zeronak semmikepp nem zero.
Azert ennyit tisztazzunk...
Lassan remélem kidurran a rényi-csucska maffia által felfújt lufi!
AMI KÉSIK, NEM MÚLIK!
(gazdi)
Törölt felhasználó2007. 08. 22. 16:50
A forgalom nem túl nagy. Elfogytak az eladók, ezért emelkedett az árfolyam.A "remegőkezűek" a pánikba adtak bele, most abban bízva, hogy egy újabb pánikban majd visszalépnek. I zzadva figyelik, hogy ez nem jön össze. Késöbb pánikolva akarnak majd venni még 3000 alatt, megdobva a forgalmat, és 3000 fölé lökve az árfolyamot.
Az biztos,hogy közgyűlésre nagyon fel kell rántani!
Meg kell mutatni,hogy aki 2800-on nem jegyzett az megbánhatja mert nem tud ilyen áron már venni.Sok pénz kell,ezért minél magasabb árat kell elérni.Mert ez lesz a jegyzési alap.
Öszintén szólva nem tudom kiveszi,de nem is érdekel...Vagy olcsóbban zsebel vagy tud vmit.Számomra mindkettő jó hír:)
Bár Rényiékre tippelnék,ha kellene.Ő nekik sűrgős (és persze nekünk is) hogy minél több tőke jöjjön be.De az 5000 az szerintem egy igen optimista becslés.
Szerintem 3500-4000 közé felhúzzák és alatta lesz vmivel a jegyzés,hogy sikeres legyen
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...