Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
40nel beugrottam venni egy nagy pakkot, 69ig ment limittel, ott boritottam en is, amikor kb 1.2milllio vevo volt felsolimiten. Mas idok voltak egy bullish piacon. 80tol mondom a tomest, 57nel multkor a technikai szint toreset. Jol mukodott eddig a papir. Forras, Karro, Ella neni jateka megy, kozben kicsik bizakodnak.
Szép felbeszéd, biztos rá harapnak páran de van is mögötte valami vagy csak bukóban ülsz? Mert én csak burkolt fogalmazást és alaptalan feltételezéseket látok.
A szaglás az egyik legfontossabb és legbonyolultabb érzékszervünk! A nők sokszorta jobban tudják ezt... Csak nehogy hallucináljunk (a futurban)mert az rossz lenne a közeljövőben. Szép estét!
De miért ezt veszed, miért nem az ott1et bővíted? 1000 lesz ősszel te magad vártad ott ezt. És ebben én is hiszek, az egy hihetetlenül jól fejlődő cég arról senkit nem beszélnék le. Látható hogy tartja hetek ota 280-300at, egy hír es kilő 400 fölé.
A kormánynak komoly tervei vannak a tőzsdével. Ezt a Futuraqua nevű céget fel fogja vásárolni egy komoly piaci szereplő, vagy egy Mészáros, vagy egy Csányi. Akárki. 2015-től új szelek fújnak. A dolognak meg van ágyazva. Itt az ilyen tisztánlátó unatkozó milliomosok fognak jól járni, mint Kbr. Lehet tényleg tud valamit, lehet csak annyit mint én. Ez irreleváns. Aki kapzsi és türelmetlen, az persze bukhat gyorsan sokat. Utóirat: rendszerváltáskor is fillérekért adták a földet, a gyárat. Hajrá!
Ez mind szépen és jól hangzik, de érdekes módon ide akárhányszor be nézek, folyton azt olvasom, hogy be ragadnak az emberek és inkább ki ülik mert már akkora bukóba vannak, amekkora veszteséget már nem akarnak el könyvelni. Ez kicsit sántít nekem....Pedig chartok alapján láthatnák, hogy még a komoly fundával meg makro adatokkal rendelkező papírok is képesek évekig lejtmenetet produkálni a jó teljesítmény ellenére is.
Leisztinger a Hungesttől is megvált,akkor az is szar volt?Nem gondolnám.Szerintem egyeseknél téves a gondolatmenet,de ezt mindenkinek saját magának kell rendbe tenni,sajnos nem segíthetek mert én leszek a beültető.Majd az idő itt is igazol, én türelmes vagyok.Szép hétvégét mindenkinek! :0)
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi