Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Jól tetted. 2012-ben is csak 92%-ot zuhant. Miért ne fordulhatna elő még egyszer, főleg, hogy a nagyok is tipliznek a papírból? Felelőtlenség bízni a csodába, meg hogy hátha jön valaki és fel pumpálja.
Ez sajnos igy igaz. Ha nem lesz valami nagy hír addig nem tudni hogy hol lesz az alja. A grafikon alapján 30 és 40 közé tenném ,ahol talán érdemes venni. Ha csak addig fel nem pattan árfolyam.
Nem miattam zuhant. Az meg hogy folyamatosan jekeztem, hogy egyelőre lefelé van az út es nem fel az miért gond? Volt valami hír ami az emelkedését mutatta volna? Minden az esés mellett szólt. Aki nem látta az vak, es magára volt vessen ha beragadt. Szerintem lesz 30. Holnap lehet hogy kis pihenő jön, 45-48közt de ugy vélem a héten be fog szakadni 40 alá. Eddig volt már 60-75ös kör, utáns 50re ment onnan 55-60ig korrekció, aztán most már 50-ről sem pattant hanem alá esett. Itt vettem 2000et, biztam, hogy lehet még egy fel, hát nem. Leszakadt 44ig. Elöbbiekböl ítélve jöhet kis atmeneti up 48ig de aztán 40 alá zuhan. Hacsak nem jön új tulajdonosi hír, nem kisbüfitöl. Szerintem ez a menetrend a következő hetekre. Ha 40 alá megy akkor szinte biztos hogy enviro geo is nullára kitáraz. Kérdés lesz e új nagytulaj, ettöl függ hogy lesz e ujra up, fel 70-100 közé.
"A cég profilja jó, a jövőképe is jó, az, hogy jelen állapot itt tart ezzel nincs semmi probléma, ki fog törni innen, a részvénypiacba a következő másfél évben garantáltan óriási lehetőségünk van globálisan" Mitől is jó a cég profilja? Mitől is jó a jövőképe? Mitől is törne ki?
Türelem! Nem sokáig fog ez így maradni, ezzel mindenki tisztában van, hírre van szükségünk és indulhat az emelkedés! 1-2 héten belül nagyon könnyen fordulhat ez a tendendcia, nem kell megilyedni azonnal, szerintem aki néhány hónapja itt van velünk ő látott már ehhez hasonló mozgást ebben a papírban, akinek a lelki világa ezt nem viseli, neki azt javaslom helyezze bankbetétbe közel 1%-os FIX kamatra, és akkor nem kell fölösleges hittérítő vélemenyekkel bombáznia a nyugalmát! Kedves "Trump" nevű felhasználó kolegánk kommentjeire többször is felfigyeltem az elmúlt 3 hónapba, ahol talán 1 hét inaktív véleményezésen kívül végig a papír ellen beszélt, hogy ezzel mi a cél, azt nem tudom! A cég profilja jó, a jövőképe is jó, az, hogy jelen állapot itt tart ezzel nincs semmi probléma, ki fog törni innen, a részvénypiacba a következő másfél évben garantáltan óriási lehetőségünk van globálisan, Magyarországon sem MNB kamatemelkedés, sem egyéb tényezők jelenleg nem veszélyeztetnek, az, hogy egyéb gazdasági hírek néha-néha kisebb mozgásokat befolyásolnak, ez is természetes, ez a szép az egészben! Sikeres várakozást, kitartást, és a jelenlegi akciós áron történő vásárlást kívánok! Hamarosan komoly hangulatváltozás lesz itt a blogon pozitív értelemben, ebben biztos vagyok!
Úristen mekkora tőzsdés vagy kétezer darabot vettél 50 Ft-on fú de nagyon jól leírtad egy baj van ezzel saját magadnak és ellent mondasz szovahihetetlen ember vagy!!!!!!!!! És csak ismételni tudom magam egy kegyetlenül unszimpatikus ember vagy aki vasárnap anyuka főztjét várva írogatsz !! Szerintem jobban járnál azt a rengeteg energiádat amit a hülye írásaid dal töltesz egy ismerkedő oldalon próbálgat kamatoztatni csak hát lehet ezen már túl vagy és rájöttél hogy totál esélytelen vagy így marad A mások Hülyítése :( nem ide való vagy, sőt szerintem téged senki nem szeret !!!! (SAJNÁLLAK)
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi