Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Hétfőn alsó limitre fogják tenni. Régen volt már ilyen. Onnan pattanhat napközben, de szerintem a hétfői záró 41-42 körül lesz. Ma volt 2 millió db. Enviro geo (ella néni) adott ma szerintem 7-800.000 dbot.
Bátor vagy hogy vettél. Gondolom elosztva beraktál egy csomó vételt így kaptál valameddig, majd adtad. Nem félsz a beragadástól? Nem is ennél a papírnál hanem úgy általában.
gyerekek, ma furcsa nap volt, hatalmasat zuhant, de azért nem kell túlzásokba esni én ma kihasználtam a hirtelen nagy esést, de ez nem azt jelenti, hogy hétfőn 35-on lehet venni legalábbis meglepődnék, ha így lenne:)vannak
ritmusok a papírokban, ez most egy tényleg nagy zuhanásos volt,
odavonzott az esés, de azért csak nyugi, én hétfőn 45 alá biztosan nem
gondolom ma "szuperkereskedés" volt benne, aki meg merte lovagolni a 45-48.4-et :)ez nem biztos, hogy hétfőn is ilyen könnyen összejön:)
Lehet az lesz,hogy tenyleg megcsinaljak a nagy panikot es kozben begyujtik a kisbufiknel levo pakkokat.Lehet innen meg felezodhet is az arfolyam,ha ez a celjuk.
Hát ez azt jelenti hogy baráti kezek shortolják, vagy csak kellet nekik a pénz és így tudtak szerezni, de egyszer vissza kell adni a papírt és akkor ők is vevők lesznek, de pont ezért gondolom hogy ők olcsón akarnak majd venni, ezért most itt nagy emelkedést ne várj.
Folyamatosan adják! mért venné vissza? akkor el sem adta volna? majd 10-20 ért vissza veszi! azért kérték kölcsön hogy eladják! lassan adják mert egybe nem lehet eladni.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi