Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Lehet, hogy a Waberer's story fűtötte a kedélyeket, hátha ezt vesz meg.
Törölt felhasználó2018. 05. 28. 17:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
38-44 közt vettem volna. nem jött le. ez van. itt nem veszek mert szerintem ez csak speka, és ha ki is ugrik holnap 60ig, onnan le fog esni 50 környékére. kérdés, hogy 50 megtartja-e stabilan? ha igen akkor lehet, hogy elindul egy normalizálódás, és akár szép lassú, következetes normális emelkedés. csak a hír, ami jönne már!
beismerem tévedtem. örüljön mindenki a nyerőjének és annak hogy ebből én nem részesülök. ettől még fenntartom, hogy amíg nincs pozitív hír, addig nagy esélye van hogy be fog esni 40 alá
Semmi kulonlegesen nagy esemeny nem tortenik. Megy a speki fel-le. Aki szerencses,jokor szall be,ha meg szerencsesebb jokor szall ki. Nyilvan nem fog ez sem az orokkevalosagig emelkedni,de a holnapi nap azert elegge iranymutato lesz.
Mohók az emberek nagyon (én is :) ) A mai Őrmester sztori után is ugyanúgy beugrálnak mindenhova, ahol meingdul komolyabban az árfolyam felfelé. Este kicsit én is átnézem az ottani munkásságomat mert 3x is beszálltam mégse kerestem túl sokat vele.
szerintem marhavicces farbatúrás lesz (mondom ezt úgy hogy 50től énis megettem és higítottam, szóval nem akarom lefelé dumálni, de sajnos jó esély van rá hogy a több napos rallyk időszaka lejárt :) )
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi