Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Pont ez az amit mondok december ota. A bull kifulladt, kar is probalkozni. Nem tudni mrg lesz-e ujabb fel hullam egy even belul magasabb bux csuccsal. Ha lesz talan akkor erdemes venni, de ha esik 5.000-10.000pontot bux, nem lesznek jo vetelek a kicsikben a mostani vetelek sem
Nagy zuhé volt az tény de még nem préselődött ki rendesen. 39-40 környékén lesz érdemes terep szemlét tartani. Addig nem érdemes komoly tőkét pumpálni bele.
Jól meg mozgattad a papírt :) Írtad is régebben, hogy a kispapírok hoztak a legjobban. Most viszont már nem működne a jó kis "pump and dump" mert mindenki menekülne a papírból akik be ragadtak.
Kérdem én,ha minden papírt amit eladtak a kicsik kezébe került,ami szerintem kizárt akkor nálunk van majd a 90%?Akkor lehet agyalni a hogyan- továbban,Itt a lehetőség,hogy a kicsik megmutassák hogyan kell egy céget sikerre vinni! :0)
Ha már Estet hozod példának (én 1,60 Ft - nál) Meg is lehet nézni hova jutott a cég. Most 111 körül mozog, de mire is....???? Futurkát 10 Ft - ra nem verik vissza, de ha mégis akkor tankolunk! Lesz itt még nagy Upp, de szerintem ezt a lebeszélők is tudják..
akár igazad is lehet... viszont kbr nem véletlenül jelent meg és adta az "arcát" a papírhoz azt se felejtsd el, hogy hatalmas zuhanás után van a futur: pénteken 44.1 en is kaptam belőle -- na jó, jelképeset --- te is ismered a zuhanások ritmusát, ez most gyors volt és túlpörgetett a nord például kiszámítottan esik, de a futur nem itt minusz 14% ban is járt a papír oké, otp megint 10 ezernél, és nem is épült vissza megnézzük hétfőn, beállok 43-ra futurban venni kezdetnek egyáltalán nem vagyok biztos, hogy kapok is...
én nagyon drukkolok neked, hogy kapjál futurt 10 forinton, de szerintem nem kapsz 1 év után sem elmondom, miért szerintem: úgy tűnik, nagy átrendeződés előtt a tulaji kör, másrészt végre látszik egy komolyabb befektető, akit lehet követ majd másik is, akár több is, hát, kíváncsi vagyok, meddig tudják lerántani jövő héten, én 44 alá nem gondolom, de majd kiderül ....
Felesleges 10Ftokrol beszelni. En nem tudom mi lesz itt, de KBR nem fog semmifele ceg jovot beallitani. Egyelore jol felhigitottak. Ha nagy story lenne rovid tavon, nem tomtek volna szet a kicsiket. Menekulnek a tozsdei osszeborulas elott a cegek a papirjaiktol. Aki gyorsabb az bukik kevesebbet. Igaz, hogy story is lehet barhol eppenseggel, ezert probalkozhatnak a kicsi spekik feltolteni magukat kis papirokkal, de ha nincs stiry, akkor szivas. Es ki akar szivni?! En biztos nem. Inkabb nem is keresek
kbr, én régen sokat játszottam futurban, az utóbbi hónapokban nem sőt, inkább tavaly óta nem, tavaly megtaláltam a konzumot, mint totálbiztos nyerő papírt, 424-es gőzmozdonytól lettem teljes hívő 3150-ig benne most divat lett a kispapírok lerántása, és eddig értettem is, hogy a futur miért esik 80-ról itt viszont 46 körül újra érdekel a papír, és bár pénteken csak tényleg a nagy zuhi miatt szálltam be és ki, figyelni fogom innentől, főleg, hogy megjelentél benne újult erővel nagyon fontosnak tartom, hogy valaki fantáziát lát a papírban, vagy inkább úgy mondom, a cégben tolvajból egy rendes céget csinálni --- sosem vállalnám --- de megpróbálni nagybefektetőnek nem elképzelhetetlen
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi