Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
"Itt most nem az nyer, aki benfentes, hanem aki a legéleslátóbb" Nem értek egyet, mert az éleslátáson SEM múlik semmi. Ha bejön a projekt, az nyer, aki hisz és tartja. Ha nem jön be a projekt, az nyer, aki tradeli. Kb ennyi. :) Semmi másban nem különbözik a többi "sztoritól", mint hogy itt egy olyan alakul, amire nincs precedens, de önmaga precedense lehet. First on market. Mindig is nehéz volt az innovátoroknak, általában a sikeresekről (kisebbség) tud csak mindenki , a sikertelenekről (többség) kevesen . Én merek kisebbség lenni ;)
kövi gyüli lesz a fontos, ahol célba ér a coin projekt. elvileg március körül jöhet. Szerintem addigra lesz új ath, és azta gyülit inkább 150 körül fogjuk várni mint 100-110.
Komplexebb a dolog ennél is, de igen jó helyen járunk. A kriptok itthon szürke zóna. Nincs tiltva, de szabályozva se. Nos, szürkezónás dologba nem ildomos ügyködni, és sok pénzt sem érdemes beletolni vakon. És itt most mindenki vakon van. Ha tetszik, ha nem. Ami bíztató, hogy valamelyik régebbi határozatba bele volt fogalmazva, az MNB-vel való együttműködés. Akkor ennek alá is kérdeztem. A mostani határozatban is volt 3 utalás erre. A régi vezetést felhívhatja bárki, el fogja mondani, milyen volt az MNB hozzáállása. Hát akkoriban nem volt valami jó. Futurba nem az a sztory, hogy ide jön egy nagy fundás cég és kilő, hanem, hogy megpróbálják ezt a Watereum projektet. Amitől lehet akár 70mrd-os cég is a futur, de ehhez a legelengedhetetlenebb, hogy zöld utat kapjon a dolog felülről is. Itt most nem az nyer, aki benfentes, hanem aki a legéleslátóbb, mivel vannak kockázatok. Ha valakit megsértek a ködösítő dezinformációimmal attól ismét elnézést kérek.
Szuma szummárum szvsz Don-King végig arra gondolt csak nem fogalmazta meg úgy, hogy mi is értsük. Ergo attól félt, hogy vajon milyen a felső körök hozzáállása a Futurhoz, és amit akar csinálni. Szerintetek hagyná az MNB, vagy bármilyen felügyelőszerv a Futur munkáját, ha nem adnának rá fentről engedélyt? Szvsz MINDEN OK!!!
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)