Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Most komolyan ennyire hülyének nézel, hogy 1db öntés miatt kiöntök 4 másik papírt, hogy beálljak 100ra, amit lehet már meg se kapok? Akkor elmondom, hogy te is értsd. HA Letörik a 100at, vannak már eladók 99-98-97, napokig, leszúrás 96-95, akkor óvatosan (!) leépíteném a többit és csipegetném 10-20k pakkokban. Így már tiszta?
Előfordul az gyakran hogy szar kerül a palacsintába és emiatt változik a stratégia! Ha nem 100 nál, majd lesz 95 nél all-in de, lehet hogy 90 nél 😃 Én mindenesetre várok, figyelte az eseményeket ,szerintem ha csend van meg vírus para továbbra is, jó vétel lesz 90-en😉
nem.csak feltettem neki egy kerdest amit en igy ertelmeztem, de o mar nem emlekezett ra, es leirtam neki, hogy mik voltak azok a szavak amik alapjan en ezt igy ertelmeztem.ha nem vesz bele ALLIN nem gond.de remelem megtartja a szavat.
Akkor ezt rosszul ertelmeztem volna? allin az nem azt jelenti hogy minden? a kibaszok mindent nem azt jelenti, hogy eladsz mindent es at futurba? Csak mert ma mar volt 100 is az arfolyam!!! Ezt csak par napja irtad!
soltee77 csütörtök, 14:02 Előzmény: #1185 GoldGym Nyugi van. Befektetők vagyunk. Ha 100 lesz, kibszok mindent és allin futur. Akkor majd lehet önteni, lesz mire. Ez a mai egy speka játék. Beállt nagy pakkal, hogy elé álljanak. Jo játék ez, csak rossz nézni. :))
Nope. Leirtam a saját topikban. Én longos vagyok. Jó beszallok mellet pozi építés, megvarom míg beerik aztán célár körül szüret. Egyszerű. Közben nem izgat merre megy épp a piac adott nap. Nem teszek el napi nyerőt, nem is érnék rá erre. A meló hozza a biztos bevételt, a pozik meg kB évente egyszer kétszer per papír. Ez így könnyebb nekem mint naponta buzulni.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)