Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Ez egy igazán szép történet, le a kalappal és csak gratulálni tudok Neked! Így kéne mindenkinek gondolkodni és soha nem szabad elfelejteni, hogy mi vagy szüleink honnan jöttek és mennyi áldozatot hoztak értünk... bár ez kis hazánkban nem nagy divat. Pedig ez lenne a normális! Bár azt soha nem gondoltam, hogy itt a futur fórumba fogok hasonlót olvasni :)
Szép történet, de elbeszélsz mellettem. Tudod mit jelent a társadalmi mobilitás? Én tudom. Egyébként én ezt a gesztust pénz nélkül megoldottam volna. Felhívom a polgármestert. Tudod a polgármester úr a Jenő, biztos segít nekem :)
Mese. Igazán jó dolgokat pénzzel lehet csinálni ésmindig cáfolni fogom saját példámmal az ilyen dumát, hogy nem a pénz számít. Feleségem nagymamája egyedül èlt fürdőszoba nélküli tömés házban, mert mindent oda adtak a gyerekeknek egész életükben, ők meg emeletes szép házban laknak. 1 szobát tudott fűteni télvíz idején egy repedt oldalú kályhával, amihez ő hasogatta össze a tüzifát. a konyhában bele fagyott a víz a pohárba reggelre, ha -15 fok volt. 20 centis hóban is a kerti pottyantósra járt. 80 évesen azt mondta a gyerekeinek, valakihez most már oda költözne, mert még egy telet ő már ott nem él túl. Hát senkinél nem volt hely, pedig a gyerekek kirepültek. Amikor én ezt meghallottam, elmentem hozzá. Mondtam neki: na figyelj mama, hozzánk jöhetsz, ha elfogadod. Hát ő a mi nyakunkra semmiképp. Mondtam neki nem a családi házba, hanem saját kuckóba. Hát őneki nincs pénze. Mondtam ilyen kérdés nem is volt. Sírva fakadt. Én meg összehívtam a szakembereket, pénz nem számít, két hónap múlva hűtött-fűtött, fullra felújított kuckóba beköltöztettük. Ennyit erről.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)