Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Mit tetszik kérni? Vagy nem tetszett, vagy nem tetszett érteni? Van ez így... Tőlem csak ennyi futja, ha tetszik ha nem. Aki akarja az meg érti, aki meg nem az úgy is értetlenkedik.
Ha tényleg szeretnéd azt amit csinálsz, akkor Te nem lennél itt... mert hogy minek? Sikeres vagy abban amit szeretsz (vagy mégsem szereted?); meg is lehet belőle élni abban a "mennyiségben" amiben Te csinálod.... Akkor most ez hogy van? Vagy csak kell az adrenalin (az időjárás faktor nem elég?), vagy csak kell egy plusz bizonyítási "f.szság"?
Sokan összetèvesztették a 2017-es esettanulmányt a tőzsdèvel. K.ra nincs köze a kettőnek egymáshoz. Sokan el is hitték hogy tévedhetetlenek, és náluk az abszolut igazság kulcsa, csakhát olyan nincsen.... (mint ahogy ilyen szó ès nyelvi összetètel sem). Egyet kène látni; a hit és remény ugyan néha nagyot kongat, de pénz nélkül ma már lószar sincs a földre... Sokan hittünk, sokan buktunk, sokat buktunk. Tanulni kell belöle, az "igyen ebéd" kora lejárt a tözsdéken.
Ezek a pancserek egymást húzták be a csőbe! Múltkor is az észér kulák gúnyosan beszól hogy 0,1%om van. Most jön a coming out: most épp 0,18%. Minek több ilyen kispapperokból. Napi forgalom mennyi okoska? De persze az ilyen parasztok mindig a mennyiségre mennek :) Sok bor sok búza, nembaj ha szar, csak sok legyen.
Kiszámoltam ha ebben a tempóban kommentelek ide, akkor 100 év múlva lesz annyi hozzászólásom, mint amennyi neki most van. Rémélem a főnöke adja neki az ívet 😂
Most olvasom hóstrucc utolsó hozzászólásait nyugodjon békében! Nem ír mert sok a munkája. Kurva nagy 😁 Aki menő tőzsdés az miért dolgozik másnak nem is értem. A nagy tőkéből amit itt összeszedtünk nem tudunk megélni a hozadékaiból?
2017-ben páran elhiték hogy nagy okosok 😁 egy kis kijózanodás/koppanás kell mindenkinek. Meg hát cipész maradjon a kaptafánál. Trade vs befektetés nem ugyan az. Ez ilyen.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)