Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Igen, sajna! Hogy tudott ilyem mélyseget ütni a bét mezején évek óta ez a kráter, üstökös, kisbolygó, hogy még mindig nem tudunk felemelkedni?😎 /Nem csak itt!😎/
Melyik volt a fogalmatlan baromarcú agyalágyult anyaszomorító sugárfertőzött idióta, amelyik azt mondta, hogy a víznek nem kell reklám? Kapitalizmusban minden a marketingről szól. A szart is el lehet adni, ha megfelelően felépíted a hátterét. (Mondjuk a NER-esek erről még nem hallottak, mert náluk minden csak arról szól, hogy lopjuk az uniós pénzt, a "teljesítmény" szót hírből sem ismerik.)
A Coca Cola ma senki nem ismerni ha nem húztak volna fel rá, eg világmegváltó marketing stratégiát , ami lássuk be !!! Több mint 100 év alatt eg BRANDÉ vált ... egy olyan Brand ami belemászott az emberek többségének az agyába ...
én hittem benne, hogy nem lesznek annyira buták, hogy saját magukkal is kitoljanak, de 1,5 év alatt nem sikerült a watereumot beindítani, mások meg egyet csettintenek aztán már viszik is a mémcoint, mint a cukrot. Bezzeg tavaly a blockchain dayen se voltak ott, pedig ott lehetett volna nagyot durrantani a watereummal, de akkor meg azt mondták, hogy nincs szükségünk ilyen rendezvényeken való részvételre. Az idő folyamatosan a szkeptikusokat igazolta.
amikor egyszer felvetettem, hogy komolyabb marketing stratégiát kéne felépíteni a víznek és főleg a watereumnak, az volt a válasz, hogy a víznek nem kell reklám, mindenki tudja, hogy nagyon fontos.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)