Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Jó a példa. Szerintem annyi megjegyzésem lenne, hogy az FB még a személyes adatokat sem tudja megfelelően kezelni nem egy virtuális pénzt. A hitelesség fontos pénzügyi téren, legalábbis nekem.
Kicsi vagyok ahhoz hogy felhuzzak egy papírt de jól esik az elismerés :) valóban vettem ott is. De meghuzni nem szoktam papírt. Megvarom míg megkapom ;)
Rendben, akkor kicsit legyél türelmesebb. Közzé lett téve egy dátum nagyjából amikor új hírek lesznek. Meg kell várni mik azok, és annak fényében megint dönteni. A tegnapi esés során azok dobták akik a mostani kgytol ralit vártak, holott többen írták hogy azért a pontok ismeretében felesleges nagy kitörést várni. Így is lett. Azonban közel 400k rv cserélt tegnap gazdát, az árfolyam pedig nem zuhant a mélybe. Más : est és set is meg lett indítva, ami miatt tudjuk hogy a kalandorok ilyenkor nyomják az ugribugrit. Ez is okozhatta az eladási nyomást. Én azt gondolom hogy 400k már nem kapnak vissza olyan szinten amin eladtak. Türelmesen várom a sztori felepuleset. Van 112 rol is, frissen. És van drágább papírom is.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)