Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
persze havi 20eFt megéri..hogyne inkább húzok fel vödörrel a kútból. :D amúgy valami olyasmi érdekelne engem, amit az aknába tudok telepíteni, mert nálunk brutál klóros és még így is büdös.
Szerintem meg kvazi kicsit buherált, javított a vízszűrő technológián, adott neki egy Új márkanevet mint ahogy a WS Teleshopban is minden éven újra feltalálják, a mindent szelő kést, a Svájci bicskát, és a befőttes üveget, persze közben éreztetik veled hogy a " jelenlegi" késkészleted az egy szar, ami itt megfelel annak hogy a Hell szerint a csapvíz nem Oké nekünk! A saját, jól kiépített imázsára támaszkodik persze. Az Amazin is ezt tolja,de pl. a Mol kúton már a Kávé kimérés is nagy buli. A Közgázban ennek adtak is egy nevet.Úgy hívják kapcsolt termék. Hogy ne kelljen sokat számolni, egy csésze presszó kv= 1 liter benzin. Sokan nem tudják de fajlagosan több haszna van a Molnak, OMV nek, Shell nek egy csésze Espresson mint 1 liter benzinen. Persze azzal már nincs senkinek gondja hogy 12-14 eves gyerekekből energiaital függőt csináltak egy életre....
Csak 1 milliárdért? volt az több is nem?:) ... A pálmát az viszi amikor 100 milliárdból megoldották az arzén mentesítést az Alföldön ... abból a vizsgálatból se lett semmi ...
De az! Havi 15-20e a gèp díja. Megéri! És nem tellik meg a kuka, mivel nincs szemét.
Törölt felhasználó2021. 06. 30. 07:43
Jó minőségű csapvíz, :D "hutterstockMagyarországon a vezetékes hálózat által biztosított ivóvíz
nagyon jó minőségű és olcsó, így teljesen felesleges palackokkal és
szállítással terhelni a környezetünket, hiszen csomagolás nélkül,
mindenki számára elérhető a csapvíz - hangsúlyozta az eseményen Szabó
Diána, a Hell senior brand " -------------------- korábban írtam, láttam hogyan "készül" nálunk is a víz a víztisztítóban, mindent kiszednek belőle éppen hogy csak folyik, aztán kap egy kis fertőtlenítőt meg mesterségesen hozzáadott ásványokat. Ez helyben 3 milliárdos víztisztító lett. Köszönöm szépen, az íze nem annyira jó.
Új üzletággal rukkolt elő a HellAz energiaitalok, jegesteák és -kávék után a vízpiacra is belép a Hell Energy - jelentették be a cégcsoport keddi sajtótájékoztatóján.13 órája | Szerző: Gyöngyösi BalázsÚj márkát mutatott be a Hell, amely a Floewaterrel lép be a vízpiacra, prémium minőségű vizet kínálva az éttermek, szállodák, edzőtermek és munkahelyek számára, ráadásul csomagolásmentesen. Első hallásra talán nehéz megfejteni, hogy milyen termékről is van szó, de a megoldás az innovatív vízszűrő és -kezelő technológiában rejlik. A Borsod megyei Szikszón termelő, de budapesti központtal működő vállalat az új termékkel prémium minőségű, friss, jó ízű és hűtött vizet biztosít, ami fontos állomása a fenntarthatósági törekvéseinek, illetve környezettudatos filozófiájának. Fotó: ShutterstockMagyarországon a vezetékes hálózat által biztosított ivóvíz nagyon jó minőségű és olcsó, így teljesen felesleges palackokkal és szállítással terhelni a környezetünket, hiszen csomagolás nélkül, mindenki számára elérhető a csapvíz - hangsúlyozta az eseményen Szabó Diána, a Hell senior brand menedzsere. Kiemelte, hogy februárban a szénsavas üdítőknél megszüntették a PET-kiszerelést, így a palackok használata 5 százalék alá szorult a teljes termelésben, most pedig a Floewaterrel a szállodákat, éttermeket, kávézókat tömörítő HoReCa-szektornak is alternatívát kínálnak.A technológia hátteréről megtudtuk, hogy az innovatív technológia alkalmazásával a csapvízből három lépésben lesz a csapvízből Floewater. Először is a az előszűrés során a berendezés az emberi szervezet számára optimális, 5,6-7 közti szintre állítja be a víz pH értékét. A folytatásban a szénszűrés eltávolítja a fizikai és kémiai szennyeződéseket, végül az ezüst ionos szűrés meggátolja a baktériumok kialakulását.Ahogy arról a VG már beszámolt, győztesen került ki a koronavírus-járványból a Hell Energy Magyarország Kft., amit a vállalat éves beszámolója is alátámaszt. A budapesti központból irányított, de a Borsod megyei Szikszón termelő italgyártó 34 százalékkal 68,99 milliárd forintra növelte tavaly az árbevételét. A rekordévhez a belföldi értékesítés 30,42, az export pedig 38,57 milliárd forinttal járult hozzá, az előbbi 21, az utóbbi pedig 46 százalékos bővülésnek felel meg 2019-hez képest.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)