Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
elhiszed hogy nálunk az autópálya is úgy épül, hogy millimeter pontossan kiszamoljak mennyi anyag menjen bele hogy pont 5 evig jo legyen, de be tovabb:)
valóban, pont a kolumbiai hírt olvastam délben a kínai kajáldában 30 tájékán, mikor belevettem jó gyorsan jó sokat aztán kaszáltam is vele szépen melynek egy részét visszaadtam kbr manővere után, az ezres bulit én is bekajáltam, mindent rózsaszínben láttam, akkoriban azért minden szar papír minden fostalicska hírre rallizott és még többet akartam. Ez volt a kapzsiság fázis, de akkoriban mindenkiben szerencsére már régóta nincs belőle, mint kiderült az is csak egy pénzmosoda, lélegezetőgépes biznisz egy részét azon keresztül nyomta a NER. Köpedelem társaság az is
IGYÁTOK - VEGYÉTEK ---------------------------------------------------------------------------------- Egy
a lényeg kapható végre a futuraqua ásványvíz
:D -----------------------------------------------------------------------------------
Törölt felhasználó2021. 06. 04. 07:21
NA CSAK AZ ISMÉTLÉS KEDVÉÉRT :D ------------------------------------------------------------- Drámai jelzés: mostantól ivóvízzel is kereskednek az árutőzsdén
Káncz Csaba Komoly figyelmeztető jelzés, hogy az ivóvíz a jövőben forogni fog
az amerikai árutőzsdén. Az elmúlt két évtizedben az egy főre jutó
elérhető ivóvíz mennyisége a világon ötödével zuhant. Káncz Csaba
jegyzete. Ezen a héten az ivóvíz csatlakozni fog
a kőolajhoz, a rézhez, a szójához és egyéb nyersanyagokhoz az amerikai
árutőzsdéken, ami félreérthetetlen jelzés arra vonatkozóan, hogy
ivóvíz-szűkösségi problémák küszöbére érünk. A mezőgazdasági szereplők, a
hedge fundok és az önkormányzatok mostantól képesek a víz jövőbeli
elérhetősége ellen hedgelni, vagy épp arra spekulálni Kaliforniában –
amely a legnagyobb mezőgazdasági piaccal rendelkezik az Egyesült
Államokban. https://privatbankar.hu/cikkek/makro/dramai-jelzes-mostantol-ivovizzel-is-kereskednek-az-arutozsden.html
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)