Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Igen ezt a változatot is írtam korábban. Mi véleményed a 100 darabos eladásról hogy ne legyen meg az 5% Valamire csak készül, vagy csak bohóckodás, én nem hiszem
Ez lesz a legvalószínűbb: - Marossy Úr ki fogja szórni - De előtte hírekkel felturbózzák az árfolyamot , vagy megpróbálják - Irány 70-80-90 fölé - Ha kiszórta megyünk 50 alá - Ott lehet dönteni a visszaszállóról, bár az a kérdés miért szórja ki - Csak írogatok hülyeségeket, nem befektetői tanács
Vagy jönnek a hírek mindenki kapaszkodjon, felrántással és úgy lesz kitárazás Marossy Úr részéről Utána kuka
Törölt felhasználó2021. 07. 10. 11:46
Előzmény:
törölt hozzászólás
Most eldől a sorsa a cégnek és a sorsunk is szvsz. Lehet csak apránként lesz adogatás, ha csorog lefelé heteken hónapokon kesztül akkor ennek kampeca lesz. Őszre kiderül szerintem. 50 alá megy akkor baj.
Lát lehet kirázás lesz, épül egy új nagy tulaj :D Vagy megyünk a kukába árfolyammal, mindenki meneküljön. Vagy megveszi a szentkirályi és mennybe megyünk. Vagy nem lesz semmi Vagy lesz egy jó kis speka hullám lefelé aztán felfelé aztán irány a kuka :D Mindenki válasszon :d Dobáljátok elfelé szerintem :D
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)