Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Hát testvérem ha van benfentes infód, r@basztál. Árolyamot, akarsz manipulálni ráb..., drága testvérem, nem az ip a lényeg, beszélsz csak össze vissza. Mond el nekünk mi nem tudunk semmit, konkrétumokat. Segítsnekünk pábikba esni hogy holnap eladjuk rv-ket. Segíts testvérem, könyörgöm rv-társaim nevében. Mond el az igazat, csak legyen benne konkrétum🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ha lesz valami baj ezek után, megy a infó rólad az mnb-nek rólad 🥰🥰🥰🥰🥰 Édes egyetlen testvérem :D
Törölt felhasználó2021. 06. 17. 20:31
Előzmény:
törölt hozzászólás
Meg hát ha már vannak értesüléseid és itt reklámozod, akkor csak feljelebtünk az mnb-nél benfentes információkkal visszaéllésel koma, ip cíned megvan a logba, bukta😗🥰🥰🥰🥰🥰
Törölt felhasználó2021. 06. 17. 20:25
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ako mondjad az értesüléseidet, ha már segíteni akarsz ne csak dumálj itt kamuporifil. Te szeretetszolgálati kamuprofil🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nem baj, írj amit akarsz, én is azt írok a mit akarok, 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 csak bírom az ilyen inaktív ebereket, hirtelen feltámad az igazság. Hány felhasználó néven nyomod 5-10 esetleg. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)