Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Amúgy adni már nem igen akarja senki. Ez számomra azért beszédes. A vevők mégis olcsóbban szeretnék megkapni. Patt helyzet van. Szerencsére olvastam itt valami szabadkőműves, föld alatti csoportról. Remélem ők megtépik a papírt! :DDDDD
Szerintem nincs azzal gond ha a negatívumokról is szót ejtek. És amennyiben valakinek úgy tűnik, hogy mindig csak a rosszat írom, az azért van mert újonc itt a topicban. Írtam én sok szépet is. Sőt szinte csak azt.
Múltkor megnéztem az egyik coin oldalt, top 200 kapitalizacioig per ma, random szarokat (direkt nem ismereket) kivalasztva. Kivétel nélkül azt összes ico hype volt. Tobbszorzes. Ennyire hozamehseg és szerencse vadászat megy a világban. Az egy teljesen más kérdéskör hogy melyik token hal be és melyik marad fenn..
Szerintem a lényegét nem érted a token-sztorinak: a spekuláció. Az a kérdés, hogy ráugranak-e a spekák. Mivel manapság minden sz@rt képesek itthon és a nagy világban megvenni, amiről elhiszik, hogy nem csak drágábban adhatják el, de kb egy perc örökéletre meggazdagodnak, van rá esély. Ráadásul ez modern, menő, tetszetős. Viszont mindenki meg fog lepődni, mert nem ez lesz középtávon a nagy történet, hanem a palackozás. Ha egy kis kapcsolati tőkét megmozgatnak, akkor az alacsony részvényszám miatt hamar érezhető bevétel lesz belőle. A nyereséghányadra kiváncsi leszek, de mivel a víz “ingyen van”, ezért úgy vélem igencsak rentábilis lesz. Ha meg a tokenen keresztül bejön a bővítéshez a tőke, akkor lesz egy komoly élelmiszer-ipari papír, ami ugye nincs most. Nos, ez az igazi potenciál a Futurban!
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)