Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Ebben igazat adok neked, de vannak olyan "termékek" 2020ban az interneten, ami annyira nagy durranás, annyira INNOVATÍV, annyira különleges, hogy akár 2-3 hét alatt körbe járja a main stream médiákat. Például a mű hús gyártó cég.
Írták hogy saját szervertermül lesz. Még ebből kiindulva is halottnak tekinted a projektet? Nem baj, ha így gondolod, de azt nem lehet mondani, hogy az Új vezetés komolytalanul állna hozzá a témához! KBR csapata szvsz mindent megtesz, hogy rendben elinduljanak a Tokenek, és hogy mindenkinek megfeleljenek. Ahelyett, hogy ide írogatsz, és próbálod lebeszélni az árfolyamot, vagy megmenteni minket egy sikertől, a siker kapujában, az nekem nem összeférhető. De nyugodtan írj amennyit szeretnél, én is tudok érveket felhozni a projekt mellett.
Már többször leírtam, hogy ebben egyetértünk. Abban nem értünk egyet, hogy szerintem ezek a dolgok amikre szükség van a sikerhez, azok majd eztán jönnek. Szerinted már nem is lesznek. Az én tippem az, hogy leszel te még legnagyobb feléneklő 3000-es célárral :))))
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)