Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Rendben, márciusban is elmondtad, köszönjük, ez a hónap is kipipálva. Kérjük állj a Valentin színű sarokba és figyeld csendben ahogy az ellenkező sarokban állók tönkre mennek / csalódnak. :) Közleményeket pedig kicsit alaposabban kéne olvasni (mennyit akarnak vs mennyitől jár javadalmazás) Érdekes ez az offenzíva megint pont kgy előtt.. :)
Igen mert a vízvételi jog mit ér? Kapitalizmusban ha pénzed van, kapsz bármit. Ez a jog ez nonszensz. De nem folytatom, mert énis unom már. Itt csak felbeszélni lehet. Csak tegnap is valami lúzerka beirta, hogy miattatok vett. Kétélű fegyver ez a hitelesség tudat. Gyuripapa is szeginyem hogy járt. Na de tényleg téma lezárva. :) bocsi a trollkodásomért
Fodorék fillérekért adtak el 2 yard tokent. Milyen 4mrd? Lol. Aztán ezt honnan tudod? Ja hagyjuk, titkos. A 2mrd nem a tervezett össz bevétel. Az a minimum a juttatáshoz. Látom ma megint küldetésed van.
Nem mondtam, hogy nincs. Valami együttműködés kell, hogy legyen. De az MNB blogját olvasva egyéttelmű s véleményük a témában. Két hete itt a pfen is megjelent egy MNB-s figyelmeztetés IcOkrol. Én azt látom, itt nem lesz jogszabályi háttér. Egyébként annó Fodorék 4mrd-ot akartak ebből, a mostaniak 2-t. Ez is beszédes. Aztán a papír ezek sikerétől-kudarcától valamit mehet még simán. Meg lehet vannak más üzleti lehetőségek is, de a Watereum projekt mondom az halott ügy szerintem. Kár benne reménykedni.
Jó reggelt Zsoltee! Igen így volt. Köszönöm a helyreigazítást. Arról van szó szvsz , hogy Valentin rájött, hogy tényleg Milliárdok érkezhetnek a céghez a tokenekből, és Ő keveset kért ezekért cserébe. Most meg ide jár zsarolni. De ezzel csak elismeri azt, hogy itt nagy buli készül.
Már unalmasságik kommenteltem, hogy ez nem így működik. Hülye hasonlat, nem teljesen helytálló, de te árvácska meg muskátli helyett miért nem inkább vadkendert termesztesz?
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)