Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
jo regget!
nem linkelnetek be nekem ezt a cikket? rakerestem a hvg-n, de a cikk (22.-ikei datummal) amit talaltam mar fizetos.
szoval megkoszonnem, ha feltennetek.
Olvastam én is.Bevételt írják,hogy 700milláról
9 milliárdra 7 év alatt.Remélem az árfolyam is így menetel majd.
Egyébként a Humansoftot 2500ft-os Free papírokért vették meg,amit a Móriczék valahol 1700 körül csavartak vissza Illés kezéből.Tehát olcsón tudták megvenni a Humansoftot.
Mai hír:
Nyitrai Zsolt: kiszámítható infokommunikációs stratégiára van szükség
2010. szeptember 25. szombat 17:19:59
Olyan kiszámítható és előre mutató infokommunikációs stratégia létrehozására van szükség, amely bírja a szakma széleskörű támogatását - jelentette ki Nyitrai Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára szombaton sajtótájékoztatón Nyíregyházán.
hirdetés
A szakpolitikus elmondta: a tervezetet társadalmi és szakmai vitára bocsátották, a beérkezett javaslatokat és véleményeket be fogják építeni a tervek szerint hamarosan nyilvánosságra kerülő stratégiába.
Nyitrai Zsolt kifejtette: időtálló, rugalmas és a technológiai változásokra reagálni képes infokommunikációs stratégia szükség. Fontos, hogy az állam nyitott legyen az új technológiák alkalmazására, s ezzel hatékonyabbá tegye például a hivatali ügyintézést - szögezte le. Emellett kulcsfontosságúnak nevezte, hogy a szélessávú technológiák minél több állampolgárhoz jussanak el, külön figyelmet fordítva azokra a térségekre, ahol ez a szolgáltatás jelenleg még nem elérhető.
A friss HVGben van cikk az uj tozsdei bevezetesekrol. A cikkben a freet haromszor is emlitik pozitiv peldakent. Befektetoi oldalrol nezve az elmult ket ev sajna nem igazolja ezt vissza...
Így vagyok vele én is, most lett elegem belőle.
Valószínűleg sok kisbefektető gondolja így mert apránként eladogatják.
Valamikor lehet hogy azt nyilatkozta a Móricz , növelni akarja a közkezet , egy komoly, nagy IT céget szeretne építeni de most úgy néz ki akár ki is vezethetné a tőzsdéről annyira nem érdekel senkit.
egy eve vanak meg a freesoft papirjaim, 2100-as beker atlaggal, sokaig az optimistak koze tartoztam, de a legutobbi lecsorgas mar nekem is sok.
vegigneztem par rallyt mas papirokban. itt meg ha bedobom a pakkom meg a penzem sem kapom vissza.
ha kicsit megrantjak bedomom, 5-10%-ot azert szeretnek belole eltenni emlekbe, az kb az eves kamat, ha levonjuk az arfolyamnyereseget meg a brokidijat.
Nem lesz részvény kibocsátás az RFV-nél, kötvényt lesz.
Azért húzzák mert jó hírekkel van tele, megrendelések, nyereség.
Free-nél igaz hogy kicsi a közkéz de szinte minden lehetőséget megragadnak a kicsik hogy szabaduljanak a papírtól. Lényegében 2300-ig apránként az összes részvényt megvehetné Móricz.
A kicsik közül aki vesz az is rövidre , egy kis felrántás után már adja is.
Én most néztem meg az átlagom (2093ft)tehát kemény 7ft nyerő:)
Én nem rövidre vettem,tehát persze,hogy bízom a papírban.Semmi - hír nem jött.+ viszont,hogy a nagyok gyűjtik tovább az olcsó (2350-ért is nagy pakkot vettek)papírt.Hosszú távon az is +,hogy a kicsiket teljesen kivásárolják a papírból.Amikor eljön az idő,akkor akár 3000 fölé is könnyedén feltehetik az árfolyamot.Ez az alacsony közkéz és a spekik hiánya miatt könnyen lehetséges.Ha 1-2 nagyobb hírt nyomnak,akkor akár a kicsik érkezésével is kialakulhat 1 speki rally.
Én még mindig várom,hogy a Free is vegyen határidőre pár edb-ot.Jövőre nálunk is beindul az informatikai piac.
Móriczék is ezért vettek,mert akkor már több kicsi is csipegeti.1 papírt mindig akkor kell venni,mikor olcsó,nem pedig akkor mikor csúcson van.
Szar ez, már én is ezt mondom.
A kutyának nem kell, teljesen háttérbe szorított, elfelejtett papír. Nem szivárog ki hír, mert lehet hogy nincs is semmi hír, dolgozgatnak, aztán majd lesz valami bevétel, ha minden jól megy, akkor esetleg nyereség.
Nem fontos, hogy alapok megvegyék, érdeklődés legyen mint RFV után. Aki akarna, az vehetne több mint 12.000 darabot 2300-ig. Az már normális tétel lenne, mégsem húzná fel vele az árfolyamot a kitörési szint fölé.
A vételi opciót lehívják, kapnak 60.000 papírt, amit mondjuk kifizetnek opciós programban, aki megkapja, az meg eladja piacon, a kérdés hogy kinek.
Egy rakás szerencsétlenség...
Szinte minden papírban volt valamí hír ez elmúlt 2-3 hétben.Itt hatalmas csend.Nem szívárog ki semmi hír.
Hatalmas pakkot vettek a vezérek.Az árfolyam mégis lefelé csorog.(Forgalom nélkül)Ha akarnák 5-6edb-al simán 2300 fölé tehetnék.Kivárnak.Lehet venni akarnak még.Spekik nincsenek jelen a papírban.Mikor veszik észre?
A véleményem az,hogy decemberre sokkal feljebb leszünk,mert a Humansoftnak vételi opciója van,decemberi határidőre.Addig már nem sok idő van hátra.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace