Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Majd a Free rallyt is jelentheted:)
Beírogatással nem tudsz papírt indítani.
A Fotex jó papír,de még 1 ideig pihenni fog.Oda már alapok is kellenek,hogy induljon.Kicsik nem elegek,mert az alapoknál is rengeteg papír van,amit emelkedésben adhatnak.
Itt 4-5 nagynál van a papírok nagyobb része.Ők nem adják el emelkedésben.Gyűjtik tovább rendületlenül.Itt kéne már a rallynak jönni,mert lenne alapja.
Én csak azt látom hogy december óta 1900-2300 sávban mozog, mihelyst eléri a 2300-at máris dobják a kis büfik.
Ez így még hónapokig, évig is mehet hisz mindig lesz olyan kis büfi aki dobja egy idő után.
Nem a nagyok dobják el árletörés céljából a részvényt, hanem a kicsik. A bennfentesek csak kihasználják a kicsik pesszimizmusát .
Azt is eltudom képzelni , hogy a közkéz 10 % alá csökkenjen az elkövetkező hónapokban , úgy hogy közben a részvény ára nem megy 2300 fölé.
Ha most úgy döntöttem volna hogy dobom már 2000 környékén lennénk, annyira nincs vevő.
Ez a rally óta így van.Csak mi a legkitartóbbak vagyunk itt.Ezért gondolom azt,hogy nagyon könnyen kimozdíthatják a papírt.Amivel a kicsik nincsenek tele (itt minimális)és majd többen akarnak majd venni pár db-ot,nagyon könnyen száguldhat.Amivel televannak több ellenállás lehet az emelkedésben.
Külföldön már az informatikai cégek menetelnek.Ez majd talán hozzánk is begyűrűzik.
Talán hamarosan vége a kivéreztetésnek és akkor a cégtől jönnek a hírek és 1-2 pozitívabb megnyilatkozás a jövővel kapcsolatban.
Közkéz miatt nagyot mehet persze,csak az a baj,hogy a vezérek gyűjtése miatt nagyon csendben van a cég.Talán már eleget gyűjtöttek és 1-2 hírrel indíthatják a papírt.Én abban bízom,ha kitör akkor magasabb árfolyamon is ragad.A nagyok gyűjtik és érdekes,hogy a kicsik nem spekizik a papírt.
szerintem trükközgetnek a fiuk de lassan tényleg történnie kell valaminek,benne van még 1 lejtmenet szerintem de amikor indul ez is nagyot fog szolni,kitartás!!! :-)))
szia nem tudom hogy döntöttél e de beálltam vételre 2110re páran vannak elöttem de ugy számolom kb 500 jutna nekem is.én ujra bizom a papirban,szerencsére a keg javitott a forint tartalékaimon,bár cak két napig,de jobb igy,cao
Az infokommunikáció erősítése nélkül nem lehet sikeres Magyarország
2010.09.18. 10:47
Szeptember 17-én zárult az Informatikai Vállalkozások Szövetségének menedzsertalálkozója, a MENTA. A két napos konferencián az informatikai, távközlési és elektronikai vállalkozások vezetői, valamint a kormányzat képviselői elemezték annak lehetőségeit, hogyan járulhat hozzá Magyarország sikeréhez az IKT szektor.
Felismerték a politikusok is,hogy az informatika nélkül az ország csak lermarad.Jönnek majd az állami fejlesztések.
Azt a rallyt a spekik okozták.Azóta kiszálltak és a vezérek gyűjtik a papírt.
(Egyébként 1645-ről ment az emelkedés,mert nekem onnét is van és 3-4 nap alatt ment 2765-re.A papír azért esett vissza,mert a vezérek a szar Humansoft eredmény miatt Illéssel megkezdették a papírjai eladását ami nagyobb részét 1900ft alatt szerezték meg.Bíztos valami csalást csinálhatott és így olcsón el tudták venni tőle a rv.-ket valamint kibaszták a cégtől)
A 2 között nagy a különbség.Több mint 10%-ot gyűjtöttek be.Hatalmas mennyiség ebben a papírban ahol a közkéz minimális.
Ha nem hiszel az emelkedésben akkor add el hétfőn.
Ha jön egy nagyon jó hír akkor ezt is megrántják és utána vissza is esik, eladó mindig lesz.
Egy éve van meg a Free, ez idő alatt lényegében 1850-2390 között mozgott, 2300 fölöttről mindig visszaesett 1900 környékére.
A nagy rally elmúltával vettem , amikor visszajött 2765-ről, 2245-ről van.
Amikor vettem akkor azt mondtam 3000 alatt nem adom de szerintem annyi már nem lesz kb. két évig.
Lehet eladom és beszállok az összeggel az RFV-be a meglévő pakkom mellé , ott még lesz komoly emelkedés.
Könyvet lát valaki? Ha bedobom az 1000 darabom meddig van vevő?
A megrántások nem fontosak.A lényeg,hogy ki legyen porszívózva a szinteken a lehető legtöbb papír.
2150-2400 most ez megy.Szerintem már 30-50millával ki is tudnák akasztani.Így,hogy a vezérek gyűjtik sokkal jobb mert a papír ha indul akkor nem kell attól tartani,hogy visszaesik.
A Q3 számomra azért fontos , mert abból már látszódnia kell , hogy a vezetők által hangoztatott 200 milla nyerő meg lesz e vagy sem.
A Q3 rossz lesz , mondjuk -150 milla , akkor nem lehet várni évégére 200 milla pluszt.
Hidd el Rice minden lehetséges , még az is hogy az informatikai fejlesztéseket elhalasztják 5 évre. Nézd meg az önkormányzatokat , ott a fejlesztések évek óta halasztódnak. A pénz nagy úr, illetve annak hiánya.
Menj rá a KSZF honlapjára, nézd meg mennyi informatikai keretszerződést kötöttek, nem csak a Free-vel , hanem más cégekkel is , és abból mennyi teljesült. Minimális.
Én is ezt mondom.Ez nem építőipar,hogy akár 1 felújítást 10 évre is halaszthatnak.Külföldön már hatalmas a fejlődés,ami hozzánk is 1/2 év múlva el kell,hogy érjen.Lehet a 4.Q már nagyon jó lesz.Én a 3.Q-től nem várok nagyot,mert a bevételek és a nyereség többsége a 4.Q-ben keletkezik.Persze a 2009-es eredményhez képest sokkal jobb lesz.
A nagyok vételei is jelezheti,hogy nagyobb javulást várnak a cégtől.
KEG lufi kidurrant.
Itt is bármikor jöhet 1 meghúzás,azzal a különbséggel,hogy nem ejtődne vissza az árfolyam,mert a nagyok kiszívják a piacról.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace