Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Megint megy a mutyesztán, nulla vétel napok óta, aztán hipp-hopp egy 12k átkötés, meg tőzsdén kívül vesznek 2350-en 5%-nyi részvényt, meg opciós vételi jog 60.000 darabra.
Semi normális kereskedés, hogy a piaci áron is lehetne látni azt, hogy a háttérben történnek pozitív dolgok.
Ilyen szempontból az RFV az etalon, az összes többi itthoni tőzsdei cég fényévekre tőle.
Ettől félek, mihelyst eladom már indul is fel.
A Q3-at megvárom , hátha igazad lesz.
Bár nem tudom mitől lenne jó, árbevétel csökken, állami megrendelés alig van, ami van azt nem fizetik ki, IT szektor mélyponton nálunk, lásd synergon.
realmadrid, amikor Te eladod az lesz a jel az emelkedésre :)
a jelentés ismét pozitív lesz és ezúttal már az árfolyamon is látszani fog, optimista vagyok mint rice :D
A HUMANSOFT vételi opció és a HUMANSOFT vezérek vásárlása miatt nem értem, ha ez ennyire pozitív jel akkor miért menekül szinte minden kis büfi a papírból?
A legutóbbi öntésnél már én is majdnem beraktam eladásra a pakkom.
Hát persze,hogy már régről gyűjtik.Azok az 5-10edb-os vételek is ebben vannak amik nem régen cseréltek gazdát..Abban is igazad van,hogy akár az Illéstől olcsón kicsavart rv.-ék is lehetnek bent.Erre pedig azért lehetett szükség,(hogy eddig másnál parkoltatták)mert azt a látszatot kerülni akarták,hogy ők nyomták le az árfolyamot.Teljesen mind1 hogyan gyűjtötték be.Számunkra az a lényeg,hogy a papírok szilárd kezekbe kerültek.Nem fogják ők adni még 6eft-ért sem.Valami miatt már nem akarták másnál parkoltatni a papírokat.Talán emelkedést várnak és később feltűnőbb lett volna ha magasabb árfolyamról lenyomva szereznek 1 ekkora pakkot.Humansoft határidős vételi opciója is pont erről szól.Emelkedést várnak már decemberig is,mert ha nem,akkor miért nyitották volna?
A gyűjtésről annyit hogy , Móricz és a Kaptár tőzsdén kívűl vette meg a részvények kb.10 %-át. Ekkora forgalma a Free-nek nem volt az elmúlt fél év alatt , tehát ezt már valaki jóval korábban megvette, csak most adta el Móricznak. Az is lehet hogy tavaly vette Illyéstől és most adta el.
Ekkora mértékű vásárlás esetén - ha egy broki cég vette volna a Kaptár megbízásából- nem itt lenne az árfolyam.
Érdekes módon a HUMANSOFT 278 millás támogatása kiderülésekor is esett az árfolyam, míg más cégnél ez árfolyam emelkedést szokott okozni.
A spekik innen eltűntek, kis büfik szintén , egyszerűen nincs vétel aminek hatására ez megindulna. Ha meg véletlenül elkezd emelkedni akkor 2300-nál kiderül hogy rengeteg eladó részvény van.
Töretlen Rice optimizmus, töretlen Madrid pesszimizmus, nagy remények, veszteséges cég....Minta csak egy évvel ezelőtt lennénk, mikor vettem. :-) Az árfolyam is ugyanott van. :-( Borzasztó.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace