Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Sajnos igazat kell hogy adjak, a papírnak nincs jövője.
Több ezer darab folyamatos vétel kell egy kis emelkedéshez, de 5-10 db eladásával a mélybe lehet lökni.
A bennfentesek egymástól megveszik a részvényeket - hisz az 50-60 ezer darabokat tőzsdén kívül veszik - és jelenleg úgy néz ki az árfolyam sem érdekli őket.
Ezt látva a kis büfik apránként dobálják , próbálnak szabadulni a részvénytől és nyomják le eladásaikkal az árat.
A nagytulajok simán felvásárolhatják az összes részvényt ha akarják 2300 Ft-on belül és a kis büfik ennyiért örömmel oda is adnák.
IT cégnek nálunk nincs jövője, lásd synergon de az legalább nyereséges. A Free az elmúlt 4 évben veszteséget halmoz , a HUMANSOFT megvétele csak növelte a veszteséget.
Én ebből nem látom a kiutat , hisz a kiút a keretszerződések lettek volna de abból sem lesz semmi hisz a kormány nem fog pénzelni egy MSZP közeli céget.
Más részvényben ( Freehez hasonló volumenű) az ilyen mértékű bennfentes vásárlások rallyt szoktak indítani , itt a 10 %-os bevásárlás is csökkenéshez vezet.
mindenki szabadulni akar. ha a bux emelkedik akkor azert, ha esik akkor azert. ezek utan nem tudom hova tenni, hogy miert vasarolt a ket bennfentes es most mikor raneznek az arfolyamra akkor mire gondolhatnak. asszem ket het ment el es mar 10%kal olcsobban (sem) lehetne eladni.
Eladni csak úgy lehet hogy öntöd addig ahol van vevő, hiába tetted volna be 2275-re, egyszerűen a kutyának sem kell. Csak pár kis büfi áll be vételre 2100 körül de ők se komoly mennyiséget vesznek csak 50-200 db-max.
Nekem is fogytán a türelmem , nem gondoltam egy évvel ezelőtt hogy a keretszerződések után itt leszünk.
Gondolom a Free vezetői sem gondolták hogy ekkora szerződések után sem lesz megrendelésük. Kamu volt az egész pályázat, ki kellett írni de tudták az illetékesek hogy pénz nincs mögötte.
Nem. De ez szerintem nem mutyi.
Egyszeruen ez a papir ilyen bena es kesz. Megy minden, innen meg szallnak ki az emberek, hogy legyen penzuk mast venni, ennyi az egesz. Ma en is elgondolkoztam rajta, hogy 2275-re betegyek valamennyit.
Ki kell ebbol szallni, ha lesz meg egy felfele kor, mondjuk 2400-ig.
Nyugtazva szep rallykbol maradtam ki az alatt az egy ev alatt amiota itt all a penzem, es 1%-kal van az atlagom folott a papir. LOL
Milyen érdekes , az eladó tegnap eladott 212 db-ot az 500 db-ból 2150 Ft-on , a maradékot nem adta 2160-ért sem.
Ma meg mikor látta hogy belevettek a maradékába 2250-en , dobta még 2121-en is.
Tudatosan nyomták le az árat , azután hogy a bennfentes vásárlással közel került a 2300.
Itt valami nagy mutyi van , megy itt is ezerrel mint a Genesisnél.
Nem állt benn vételen valaki 2100-on vagy alatta több ezer darabbal?
Keg, Genesis esetében sem a mélyponton vettem, amikor elindult kapcsoltam és vettem, és miután nem vagyok mohó , nem vártam sokáig Keg-et 50 %, Genesist 100 % haszonnal adtam el miközben mindegyik megháromszorozódott.
Miközben ezek a papírok mutyi papírok , de ezekkel lehet keresni.
A Free valószínűleg olyan papír amit ha megveszel 5-10 évig rá se kell nézni.
Az olyan tőzsdézők mint én ezt nem teszik meg , napizunk, hetekre hónapokra esetleg egy évre veszünk de ha egy év után is kevesebbet ér mint amennyiért vettük akkor nem érdemes tartanunk, hisz nem fial a pénz.
Ehhez viszont tudnod kellene az emelkedes pontos kezdetet, es me'g elotte venni olcson.
Mert ha ezt elmulasztod, akkor konnyen lehet, hogy mar csak 10-20%-os emelkedes utan kapsz, az meg mar lehet, hogy a vege is az emelkedesnek, igy egy csucs kozeleben vettel, ami ugye nem tul jo...
Az ilyen szórakozások miatt annak is elmegy a kedve a részvénytől akinek eddig volt hozzá mersze.
Egy újabb mutyi papír született a Keg, Phyl, Genesis mellé.
Ezt előre megvenni hülyeség, be kell szállni az indulásnál mint a Kegnél , egyébként csak áll benn a pénz.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace