Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Nem tudom. Egy biztos, hogy MSZP közeli cég, de a zsidesz is szereti a 20ezreseket a zsebbe, úgyhogy nem ezen fog múlni, csakhát a befektető nyereséget vár a befektetett pénzéért. Egy éve tartom kb és igaz, hogy +10% fölött vagyok (ez már több mint a banki kamat), de a befektetett energiám miatt én többet vártam, várok...
De ettől még 2200ért hülkye lennék eladni, amig nem kajára kell, addig nem adok 3000 alatt. Jó lesz a nyugdíj alapomba. ;-)
Az látszik , hogy most a spekiket nem érdekli, az 52000 db-os vétel sem indította meg , sőt már le is vitte egy eladó 2200-ra.
Akik vették a jelentés előtt azok most eladják sorban mert nem jött be a húzásuk, kivétel persze a nagy vevő, a gyűjtő.
Nem azért emelkedik a negyedévi jelentések előtt mert nagyobb árat akarnak látni a könyvben , hanem azért mert minden negyedév előtt csodát várnak sokan és speki céllal belevesznek, eddig ez nem jött be, de a Q3-nál már bejöhet.
Előbb-utóbb az állami fejlesztések is megindulnak, nem hiszem hogy 4-5 évig semmi informatikai fejlesztés nem lesz.
emelkedés tekintetében.
csk akkor emelkedik amikor negyedév végén a könyvekben ki kell mutatni!!! ez már szinte periódikusan kimutatható. Sajnos. Ez nem az RFV...
A Free-ben hogy valaki 100milla feletti pakkot 1-ben vegyen ez azért furcsa.Természetesen az eladást is annak tartom.Azért a papírról kevés információ szivárog ki.Közel kell lenni a tulajokhoz annak,aki ennyit benyom ide.
Azért az is észrevehető,hogy a nagyobb pakkok is 1-re magasabban cserélnek gazdát.(lehet akár átkötés is)
Ez is az emelkedés felé mutat.Fogynak az eladók kicsik és a nagyok is.
Én arról nem vagyok meggyőződve,hogy nálunk vevők vannak.Itt valaki gyűjti és 1-2 kicsi belecsíp.1 vevőtől függ a papír szerintem.
Mivel nem nyomja a cég a híreket (inkább hallgat) ezért a spekik nincsenek jelen a papírban.Portfolió is lefelé beszéli.Valaki viszont gyűjti rendületlenül és nagyon okosan.Nem viszi feljebb a tétet.
Az eredmány is nagyon jó volt a 2009-eshez képest.Ebben az évben csak + hírek érkeztek a cégtől.
Jó lesz a papír szerintem rövid 1/2 év és hosszú 3év távon is.
Nagyon óvatosak a vevők, nincs speki rally mint régen.
Csak akkor vesznek amikor előkerül egy nagyobb eladó.
Reméljük lesz itt még kapkodás mint tavaly szeptemberben.
A lényeg amit régóta mondok.Ha a papírban forgalom van akkor álltalában az felfelé történik.Ha nincsenek vevők akkor 1-2 pakkot akár magára önt a vevő,hogy többen az eladás mellett döntsenek és elbizonytalanítsa a kicsiket.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace