Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Nincs itt semmi gond!
Ha pénteken valaki azt mondja, hogy 2200 lesz hétfőn, azonnal aláírom, most meg sírunk, hogy csak ennyi!?
Nekem tökéletesen megfelel! :)
Igazad van, itt már sok az eladó.
Mindig arról beszélünk hogy a remegő kezűek már dobták , már kevés az eladó, biztos kezekben van a papír de ilyenkor kiderül hogy nagyon sok még az eladó.
Az OTP-n 50eft nyerőm van eddig.A holnapi nap lesz a fontos.Remélem USA is segít és a héten akkor tovább növelem a pakkom itt is.
Különben nincs nagyobb eladó a papírban.2200 szép lenne.Az vinné tovább.Vevők pedig szépen csendben veszegetik,mintha ott sem lennének.Forgalom 3,87milla.
Azt megígérhetem most már :-)
Kicsit módosultak a terveim, ezt a keveset benntartom. A Freevel egyébként szerintem semmi gond, én is lassú emelkedést vagy hírre nagyot várok.A világgazdaság miatt szálltam volna ki.
azt jól elnézted... de ha már így alakult, akkor legalább te tuti nem adod oda olcsón a spekiknek...
lesz enelkedés, a szél is ezt súgja, csak fülelj megfelelően... :-)
Azért délelőtt 6 % pluszban voltunk , most 2,5 %, ha nem jön komoly vevő akkor innen megint csorgás le. Majd jön vevő , egy picit fel , aztán megint le.
legfeljebb nem 1900-2100, hanem 2000-2200 sávban mozgunk az idén.
Vettem 1kis OTP-t is.Ha nyerő lesz rajt ide tolom.
Sopánkodunk itt,pedig reggel mikor 2100-at írtam nem sokan hittek benne.Én már a 2200-ban bízom.Csak azért nem vettem mert az elvem az,hogy összes lóvém 1 papírba nem rakom.Nyerőt viszont igen.Remélem az OTP jelentés a várt lesz és lesz 140milliárd nyerője az évben,mert akkor talán páran átugranának ide is.
Egy komoly vevő esetében ezek nem tételek... várnak, ezen a szinten akarnak még venni, ez történik. A lényeg az emelkedés. Majd lessz itt rally, csak nyugi!!!
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace