Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
És ezzel a hatalmas vétellel mit is akarsz elérni??? csak mert ebben az esetben a te 2195ös ajánlatod mögött nincs igazi vételi erő... abban a pillanatban rántanák is vissza a tételt!
Lehet álom, de még mindig itt érzem a legnagyobb megalapozottságot és biztonságot!
Bízom, benne, hogy majd csak szépen lassan elkezd tartósabban is emelkedni! (Én nem adom a pakkom senkinek még)
Igen, igazad van, de sokan azt hiszeik, hogy kapnak majd olcsóbban, pedig egyre nyilvánvalóbb, amit már régen is írtam, hogy a cég nem a pályázati pénzekből él!
És anélkül is tetemes mennyiségű haszonra tesz szert. És természetesen nem kötött volna szerződést az SAP-vel, ha nem lenne az kifizetődő a FREE-nek, vagyis már most sok olyan szerződése van, ahol SAP bevezetés lesz a munkájuk!
Szépen lassan majd azokat is bedobják a köztudatba. És még sok olyan van, amit nem is tudunk. Valami okosságot vélek már most felfedezni abban is, hogy az "ÜGYFÉLKAPU" összeomlott. Lehet ez jó lesz még nekünk! :) (de ez csak egy gondolatmenet volt, még nekem is át kell gondolnom! :) )
Ne feledd hétfőn már voltunk 2200 felett is, erre jött egy újabb pozitív hír és ennek hatására volt vevő 2170-en. Minden egyes pozitív hír hatására egyre magasabbra kellene menni , nem pedig álni egy helyben lényegében.
nyugi, most emelkedő trendben vagyunk, ráadásul ez nagyon nagy hír...
Az SAP a legjelentősebb vállalatirányítási rendszer... Magyarosrszágon ténylegesen 80-90% a a jelentősebb cégeknek ezt használja... ez komoly bevételeket hozhat a cégnek. Jó lesz ez!!!
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace