Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
A chart mindenesetre jól néz ki. Egy szűkülő háromszögből tört ki felfelé, a háromszög magasságát a kitörési pontra mérve 2800 körüli árfolyam adódik.
FIBO alapján 2150-es lokális tető után 2300-ig juthat, ami szintén ellenállási szint. E fölött 2600ig mehet, ami egy emelkedő trendcsatorna teteje is egyben.
Minden nap megjelennek az eladók és még a vevők is :-) Nélkülük nem lenne kereskedés. Vicc volt, nem gúnyolódásnak szántam! Úgysem napizol nem? Még pár hónap türelem és meglátjuk jól teljesít-e a menedzsment.
Jönnek a vevők.440db-os eladást kiütik,akkor akár ugorhat is.
Ha azt az eredményt hozza amit közzétettek,akkor az már támaszthatja az árfolyamot.4Q-ben 200 milla nyerő!!! ha csak 180 lesz az is szép ebben a válságban és szép évet vetítene előre.Kilátások javultak és 200milla nyerőt várnak erre az évre.Én inkább azt szeretném,hogy majd ez legyen több és pár hónap múlva módosítsák felfelé.
Remélem tényleg igaz amit az előzetesben írtak és sokat javult a Free a Q4-ben, mert ha gyengébbek lesznek a számok az előzetesben megadottnál akkor itt nagy zuhé lesz.
Én úgy érzem jobb is lesz a megadottnál, megérzés.
Így van, a fele forg. egy forrásból jött.
Holnap ha 2 ilyen lesz,holnap után meg 5 akkor nagyon jók leszünk.
Holnap piac után várható a q4 jelentés ami már köztudott hogy pozitív lesz (lsd, bét, free közlemények) hála a Free elég megbízható fajtájának.
Ha valaki most venne éppen aktuális áron, azt hiszem nem túlzás kijelenteni hogy 95%-ig biztos hogy nyerne 2-3nap alatt.A mérték kérdéses.
Én nem is vártam hogy jelentés elött 2 nappal megindul, számomra ez teljesen pozitív.Bízom benne hogy a következő 2-3 nap is megy szépen felfelé. Csalódás lenne ha holnap 2100 alatt mászkálna.
Én még kb. 15%ot várok tőle 2-3 nap alatt.(2400)
Nem hinném hogy irreális.
Hajrá !!
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace