Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Ha a nagyok (vezérek) tartós emelkedésre játszanak,akkor akár itt 2100-2200 közt lehetünk 1-2 napig,de azután menni kell felfelé.
Lehet,hogy eltűnik a könyvből és csak a vevő rakta be a remegőket ijesztgetve.Tegnap 1600db-os eladás tünt el.
Pénteken is nagy pakk cserélt gazdát.Mozgolódik a papír.Ez jó.Csupa jó hírek jöttek az utóbbi időben.Az a furcsa,hogy még csak itt tartunk.
2200-ra betettek 5000db-os eladást.Szerintem ezért nem merik csipegetni a kicsik.Lehet ma pihenő lesz a papírban.Akinek kevés van gyűjtheti.Én már vételen állok 2100-en.
Nem ma szállok ki.Megvárom az alapok vételeit.6000 felett 1 kicsivel tervezem.
Ide betettem 22db-otvételre.Már elém is álltak.Jók leszünk.Stabil a papír.A kilátások nagyon jók.
Emelkedéses jó reggelt mindenkinek.Sajnos még kevesen vagyunk.Remélem a héten többen fognak beszállni ide.A papír kitörés előtt áll.Múlt heti esésekre nem reagált.(Ez nagyon jó)Emelkedésre remélem fog.
OTP jelentés jó.HA kitart a hangulat,akár 6000 fölé is húzhatják 2héten belül.Ott már több kicsi is realizálhat és jöhet át ide.Talán ez miatt a nagyok is kapkodhatnak majd.
Amit nap végi felhúzásoknál tapasztalsz abban semmi ördöngős nincs.Akár 5000ért is berakhat vételt, akkor is a legjobb áron fog kapni.Ezt az illető is tudja, így bátran tesz be egy ilyen vicces számot.És a max20% is biztosítja, nehogy véletlenül sikerüljön annyiért vennie.
Jó volna egy hasonló holnap.
Figyi itt stabil jel megy 3 hete.
Jó papírok azok is,de ezt könnyebben meg tudják rántani.A másik,a nagyok és az alapok is nyakig vannak velük.Ide még nem nagyon tették a lábukat(kivéve generali)
Mind1 hova rakja,mert eladó oldalon teljesül.Nézd meg OTP-ben is vannak ehhez hasonlók.
Jó nap volt.
Érdekes most már 3. napja látom - ha jól emlékszem- hogy zárás előtt valaki berak egy igen magas vételi ajánlatot pl. ma 2500 Ft-on tett be valaki 21 db-ra és ez teljesült 2192-ön.
Valaki fel akarja nagyon húzni vagy csak szórakozik?
Holnap csak este leszek gépközelben , ezért OTP-t ma eladtam, még 5170-en vettem.
Most már csak Free-m van , remélem holnap is megy fel.
Ha látom a jelet akkor Pannergy, Rába a következő célpont.
szia, tenyleg jo nap volt.
holnap is hasonlot nekunk.
nem nagyon kovettem ma mitol voltunk ilyen boldogok. Nem lattam hirt sem. ezek szerint hir nelkul megcelozzuk a kitorest?
nem is lenne rossz
off. egyebkent nincs otp-m. a multkorit egy hete kiszortam. mostanaban inkabb BUX hatizok.azt at tudom vinni napon tulra is akar, folfele es lefele is.
Szép nap.OTP-ért izgulok,de kell az adrenalin.Jelentés remélem a várt lesz és akkor veszek itt még pár db.-ot.
Ma vettem és eddig 93000ft a nyerő rajt.Ha megy feljebb,akkor a nyrőt betolom ide.Szerintem mások is jönnek majd.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace