Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Nagyon türelmetlen vagy.
Már 2100-on is vevő áll.Mi kell még?
Reggel írtam,hogy felette leszünk.Már múlt héten is írtam,hogy emelkedünk,de te beírtad,hogy nem fog emelkedni.Emelkedtünk.
Ha ez kell az emelkedéshez akkor most beírhatnád,hogy nagy esés közeleg és lehet mindjárt kilőne a papír.
Nincsenek spekik a papírban.Tehát a rövidre játszók akik pár %-os emelkedés után dobják lassan elfogynak.
Kéreti magát a papír,de gondold meg,mennyivel jobban néz ki mint 1-2 hónapja.Ezért mondom,hogy most tényleg itt az idő 1 nagyobb emelkedéshez.Azt nem tudom,hogy 1hét,vagy 1-2 hónap kell neki,de menni fog.
Egyébként én úgy gondolom,hogy most már havonta fognak érkezni a megrendelésekről a hírek.
Ez csak a kezdet volt.A cég vissza akrja szerezni a befektetőket.(Amit Illés pakkjának elszedésekor elvesztett,mesterséges árfolyam lenyomás volt)
Valaki szórakozik, mert pénteken benn állt vételen 1 db-al 2430 Ft-on és most is volt vételi ajánlat nyitás előtt 2300 felettről.
Sok apró jó hír megvolt , most már indulhatna , ebben igazad van de a tavaly őszi események elriasztották a vevőket , ezért nem igazán veszik a kicsik, a nagyok meg úgy veszik mint pénteken, sokat alacsony áron így nem nyomják fel az árat.
Ez persze így van,de most én úgy érzem,hogy a cég is felfelé próbálja indítani és az eredménye is ezt támogatja.Érdekes,hogy lassan elfogytunk itt a fórumon és ez azt is jelentheti,hogy kis lóvéval is lehet indítani az emelkedést.Ha kicsit indul sokan rárajtolnának,mert tudják,hogy a papír nagy száguldásra képes.
Sokan itt még a 4Q-tól is veszteséget vártak 3-4 hónapja és nézd meg ahhoz képest mi lett.
Az idei év pedig már a nyereségről és a jövőről szól.
Ma 2100 felett leszünk.Lemaradtok róla.
Idei év nyerő papírja lesz.
A cég azért publikálta a pályázat elnyerését,mert elérkezettnek látja az időt az emelkedésre szvsz.
Ez nekünk kicsiknek jó lehet.Csak utaznunk kell a papírral.
Itt most nagyon kicsi a kockázat a beszálláshoz.
Nem veszitek észre,hogy a portfolió lefelé próbálja beszélni??
Azért várják a több mint 9milliárdos nettó árbevételt,mert már vannak és jönnek a megrendelések.A lényeg,hogy a céget nehezen tudják megkerülni mert a legjobbak közt van.(ha nem a legjobb itthon)Külföldről is nőtt a nyereség.Tehát jó úton vagyunk.
Ezeket a rendszereket meg állandóan fejleszteni és karbantartani kell.Na az a bíztos lóvé.
Pipiter!
Pipiter! Miből gondolod, hogy csak ez az egy van? Szerinted az orrunkra kötnek minde szerződésüket?
Én is tudok jó néhányról, mégsincs publikálva. Régen gagyi, ha azt várod , hogy minden szerződésüket nyilvánosságra hozzák. Hülyék lennének! :)
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace