Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Ahhoz képest hogy mekkora esés volt ma általában, a Free egész jól teljesített, írtátok hogy sok az eladó , kb 2000 db-ot írtatok de mégsem volt nagy forgalmú eladói pánik .
Mindössze néhány 10-20 db-os kötés vitte le az árat.
Amekkora forgalommal adták ma a többi részvényt, a Free még jól is teljesített.
A kérdés az hogy a 2 hete tartó volatilitás marad és holnap már emelkedünk , vagy ez tényleg az igazi zuhanás kezdete.
Szia! Egyetértek veled. Az alacsony árfolyam az átlagon aluli teljesítményt jelenti. Ezen már túljutottak. Presztízs?!? Majd abból a 700 db-ból bevásárlunk 1800 környékén, utána gyors visszapattanás 2050 környékére:D
Loccsintás készülődik a könyv alapján. Itt éppenséggel a kilátások jobbak, mint a múlt. Mostanában az összes jelentő céget lezúdítják, mondván nagyon jó volt az eredmény, csak hát a kilátások. Ez a free-nél fordítva, de kétlem, hogy bárkit is izgatna...
Szerintem akkor lenne srv, ha a közgyűlésen hirdetnének valami részvényopciós-ösztönző programot, amihez kellene saját részvény, addig nem. Speki miatt biztos nem.
Határidőre tudnak venni.(Econet is úgy vett)
Ha belevenne a papírokba a forgalom is megjönne és felfelé indulna.A jelentésekben is szerepelni kellene és ha az árfolyam magasabban van mint a vételi ár akkor az pénzügyi nyereség.Veszteséges volt a cég tavaly,de lóvé azért van náluk nyugi.
Ja és ha vennének pár millát mindjárt hitelesebb is lenne a vezérkar.Kicsiknek-nagyoknak azt jelentené,hogy a vezetés feljebb várja.Mikor akarnak venni 3000felett?Most kellene.
Az,hogy várnak azt jelenthetné,hogy még próbálnak gyűjteni,de ha nincs forgalom akkor úgysem lehet.Ha ekkora a likviditás később is nehezen találnak nagyobb befektetőt.Forgalmak kellenének,hogy észre vegyék a papírt.
A tavalyi közgyűléseken engedélyezték a saját rv. vásárlást min.: 1000, max:5000 Forinton (de messze vagyunk ettől).
A cég veszteséges , ilyenkor nem hiszem hogy vesznek részvényt.
Ha nyereséges lesz akkor meg elszállhat az árfolyam , ezért nem fognak venni.
Szerintem a free nem fog saját részvényt venni amíg ilyen illikvid a papír.
Ma megint egy ijedős kis büfi nyomta le az árat 36 db részvényével.
Ezek már eltünhetnének.
Vezéreinknek lépni kéne valamit.Nagy a csend a papír körül.Ha nincs hír akkor csíphetnének belőle.Tudom nem kívánságműsor,de az ECO-nál is többször beírtam annak idején és 1xcsak belevettek.Ma már kövér + van rajt a cégnek.
Phylbe jött a hír és a felhúzás.A gond csak az,hogy nagy a közkéz és nem egetrengető a hír.(ja meg kevés a nyúl is)
Itt 1 +hír nagyobb emelkedést generálna.
Csípem az ilyet, tegnap 4 millás forgalom kellet hogy 2048-ról 2099-ig menjen , erre jön egy barom aki elad 30 db részvényt 2048 Ft-on.
Így nem lesz emelkedés.
Most majd megint kell pár milla a 2100-hez, így itt szépen bevásárolnak egyesek.
Azért 2094-re beállt egy kevés eladó, szerintem alulról megfogják a 2000 - re beadott vételek, felül is fogják a 2100 körül megadott eladások, ezt lehet hogy direkt csinálja valaki(k), nem akarják hogy nagyon elszálljon idő előtt.
Csak találgatok.
köszi. Igen, kíváncsi leszek kitart-e napvégéig. Lassan lehet tényleg ráébrednek páran, hogy van benne potenciál... és érdemes lehet spekizni vele, főleg ha nem gurul az OTP MOL szekér.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace