Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Egy szereplő van, akinek biztosan érdeke lenne a magasabb ár és a nagyobb forgalom, ez a Generali, aki megvette a pakkot. Gyanítom, hogy ott meg van valami opció, hogy ha akar, akkor adott áron kiszállhat, piacon úgysem tudná eladni.
Törölt felhasználó2010. 02. 11. 15:21
Legalább látszik hogy tevékenykedik a cég.
És ha szarul tevékenykedne, nem engednének a a cég közelébe külsősöket. :-)
A Genesisnél vagy a Humetnél ilyen kizárt :-))
Saját részvény vásárlást el kell felejteni, nem lesz.
A tulajoknak van bőven részvénye, a cég meg nem vesz, ez csak porhintés.
1650 Ft-ért nem vettek , akkor 2000 -ért sem fognak.
A részvény árát jelenleg a kis büfik vásárlásai döntik el, ők pedig nem adnak többet érte.
A nagyoknak meg nem kell, ha vesznek akkor úgy mint a Generali, olcsón egybe sokat, nehogy elszálljon az ár.
szerintem meg sokan pont azt nem akarják, hogy ezek az ismeretlen befektetők meg kisbüfik kis időn belül nagyobb haszonra tegyenek szert. Ők se hülyék. Itt csak akkor lesz emelkedés, ha már mindenki eldobta, utána indítanak gyorsan egy srv vásárlását, és mire észbekapunk már csak 3000 felett fogunk tudni venni vagy még magasabban.... ők meg majd ott realizálnak és borogatják a nyakunkba :)
Én úgy gondolom nincs jelentős negatív változás az elmúlt napokhoz képest, ilyen volt ez eddig is.Aki a q4 elött eldobja az megérdemli.Pár hete minden magasabban volt, nem várhatunk csodát a Free-től sem.A mai nap is jó nagy zuhi eddig.
3 hete még 2000 és 2100 fölött is voltak vételek , 1000 fölötti darabszámban is . Akinek kellett ,ott bevásárolt, most már csak apró gyűjtögetés van , elveszik az ijedős kis büfiktől.
Mivel ijedős kis büfi mindig van ennél a papírnál (egyszer már elfogyhatnának), nem lesz emelkedés. Aki most vesz azok nagy része pár % haszonnál már eladja mert nem lát komolyabb emelkedést benne.
Többen vagyunk akik 3000 Ft körül szeretnénk eladni , de úgy látom csak álmodozunk, áll benn a pénzünk.
Ha mi is elkezdjük eladni mert elfogy a türelmünk akkor lesz szép esés.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace