Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Eszembe nem jutott, hogy shortolható a freesoft, 13:10-es hír. Én az ersténél csak a négy bluera tudok. Így egész más megvilágításba kerülnek a dolgok. Az fhb-sok meg más papírnál is most döbbennek.
A végén egybe megint vettek egy nagyobb mennyiséget. Ha ezt 10-50 db-onként tudnák eladni már 1900 alatt lennénk.
Az Otp esett két nap alatt 12 százalékot legalább, a bux is, és a többi nagy is , a Free meg 6 %-ot , ez most nem zuhant be, én ezt jó jelnek veszem.
Hétfőn már azt hiszem veszek OTP-t, de USA záró még bekavarhat.
Na most éppen:
vevő: 27 db 1951 HUF
eladó: 367 db 1970 HUF
Már másodszor írom, mert most valaki eladott pár darabot, nem volt sok, de vevő annál kevesebb. Hát ja, BUX megint szép lesz záróra...
Mire összeszedi magát a Free és elkezd emelkedő pályára állni mindig jön egy "világválság" és oda az emelkedés.
Most mindegy milyen pozitív hír jön a Free-be, mindent adnak ma.
Itt tényleg csak abban bízhatunk hogy a nagy bevásárlók nem engedik tovább esni.
Szerencsére itt nagy eladó nincs, a kis büfik nyomják 10-50 db-os eladásaikkal az árat.
szia,
remelem en is hogy igazad lesz es a nagy vevok megfogjak a tovabbi esest (nagyobb buktat vartam a mai napra). De a mi lelki vilagunkat es az egyenlegunket egy jo gyj esetleg valami jo kis bejelentes javithatna jelentosen. Addig innen nem mozdulunk.
egy fel eve ulok benne es leginkabb a beker aram (2100) korul, vagy az alatt vagyunk. Semmi gond, mert ennyiert nem adom, csak egyszeruen bosszanto.
az masik forum temaja, hogy van pannergym is, amivel ugyanez a helyzet kb 760-as beker atlaggal:-)
Néhány kis büfi megijedt és 600.000 Ft-os forgalommal lenyomta az árat alaposan, miközben pár hete innen legalább 20 millás forgalom kellet hogy felmenjen 2100-ig.
Remélem hamar rendeződik a helyzet mert a kis büfik a béka feneke alá küldik a részvényt 10-50 db-os eladásaikkal.
a helyzet az, hogy, mivel a mi reszvenyunk nem nyujt fedezetet befhitelhez, ezert ezt szorjak es ebbol veszik a szettaposott blue reszvenyeket, meg a bux-ot.
nekunk akkor terem baber, ha onnan mar kivettek a nyerot.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace