Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Igazad van.Szerintem a tőzsde 1picit találgatás is.Az nyer aki jobban ... Itt azt próbáltam vázolni,hogy több +hír is elképzelhető a papírnál.A tény,hogy javult a 4.Q,valamint a 210-es év is javulni fog.A kilátások is szebbek,tehát igazából semmi nem indokolja ezt a nyomott árat.Attól pedig,hogy a cég olcsón higítana nem kell félni mert a tőkeemelést az alacsony árfolyamra való hivatkozással elhalasztották.A nagytulajoknak sem érdeke az olcsó tőkeemelés.Szerintem az érdeklődést kéne felkelteni a papír iránt.A nagyok sok kicsitől (és Illéstől is)kifacsarták olcsón a papírokat.Talán itt az idő,hogy feljebb tegyék a kereskedési sávot.Ezen az áron már nem tudnak papírt venni.1-2 nagyobb pakk átkötése már nem készteti dobásra a kicsiket.
Ezért szokták mondani,ami nem tud esni emelkednie kell.(Persze be lehetne önteni,de szerintem 2000 alatt többen rácsapnának és az öntő nem tudná visszavenni)
Egy valami miatt lesz csak jelentős emelkedés, lehívás a keretszerződésből.
Ennek valamikor be kell következnie, mert nem hiszem hogy csak úgy a semmiért írta ki az állam a pályázatot, és a semmiért áldozott rá a Freesoft. A pályázati pénzek 20 %-át ha lehívják már jól jár a Free.
E nélkül -akármilyen nyereséges lesz az idén- nem lesz komoly emelkedés, esetleg jó gyorsjelentésekre egy picit feljebb megy a kereskedés 2500-2600 Ft sávba de ennél többet nem nézek ki belőle a pályázati pénzek nélkül.
Az a baj hogy ez találgatás és reménykedés, csodavárás, még akkor is ha racionális.
Egy cég a saját részvény vásárlással azt sugallja, hogy a meglévő tőkéjét nem tudja értelmesebben befektetni az alaptevékenységében. Határidős pozi esetén persze kisebb a tőkeigény, de akkor is gázos. Econetnél bejött a dolog, Synergon jól megszívta.
Kaptár és Móricz Gábor összesen 30%-ot tulajdonol, a legnagyobb arányú ismert tulajdonos. A pannonflaxban a kaptárnak van 5%-a. Mindkettőre jellemző a minimális információ és a vélt vagy valós értékhez képest alacsony árfolyam, ami lehetőséget adna a spekire, de mégis állnak történés nélkül.
Mé annyit,hogy én az ECONET rv. vásárlásainál is kitartottam azon vleményem mellett,hogy hosszú távon a saját rv. vásárlás a cégnek is jó befektetés.Persze csak akkor ha alacsony árfolyamon vesz.
Na szerintem a Free is vehetne papírokat.
1,Közkéz csökkenne
2 Felfelé tolná a papír árfolyamát
3,Befektetőknek azt sugalná,hogy a vezérek is feljebb várják
4,Hatalmas árfolyam emelkedést indíthatna el
5,Hosszú távon nagy pénzügyi nyeresége keletkezhet belőle
Vehetnek rv. és talán vesznek is.Ez lehetne a 3. meglepetés.Van a papírban fantázia.
1 kicsit több vevő jöhetne,mert akkor indulnánk felfelé.Azt látni,hogy a papírt 2000 alatt nem akarja adni senki,vagyis elfogytak a papírt eldobálók.Akinél van az már tartja talán 1 nagyobb emelkedésig.Az emelkedés bármikor jöhet.A papír alulértékelt,mert idei évre már jó eredmény várható,kilátások nagyon jók és bármikor jöhet 1-2 meglepő +hír is.(pl:keretszerződés lehívás vagy magasabb árfolyamon tőkeemelés és aztán cégek vásárlása ami újabb növekedést generálhat)
Én úgy gondolom,hogy a kereskedési sávot hamarosan feljebb tolják a nagyok.Elfogytak a papírok,mert itt itt kevesen vagyunk és sokan úgy gondolkodnak,hogy ráérnek majd visszaszállni ha megindul.
Hát remélem 20%-al indul meg ahogy szokott.
Kockázat most ebben a papírban nincs ezen az áron.
Valami nagyon jó hír kellene már, mert az előzetes hírekre , a jó Q4 re sajnos nem emelkedik, amióta megjelent az előzetes azóta lefele megyünk vevők nélkül, alacsony forgalommal.
Ezt a 2000-et nagyon szeretik , mindig ide nyomják vissza mihelyt emelkedik egy kicsit.
Az mondjuk nem kis tétel valóban, de az úgy jött és semmi több. Nem voltam teljes az előbb igazad van, valami hír foszlány + nagyobb tétel vételi oldalon, ...
A közkéz a BÉT honlapján megtekinthető! link
Hangsúlyozom, vannak terveim a papírral, de a szeptemberi rally óta áll benne a pénz, akinek van.
Kérdés még egy esetleges rally beindítása, amiit kiválthat egy hír, pld. ennek a keretmegállapodásnak a lehívása (egyet ragadtam ki) link
Amikor az elsőt bejelentik, na onnan kezdődik majd a szárnyalás.
Még valami, nézzétek meg a várható tervadatokat, nem rossz. link
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace