Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
A keretszerződés lehívásában látjuk a lehetőséget hogy komoly emelkedésnek indúljon a részvény.
Hiába lesz nyereséges az idén, a nagyok nem veszik , a kicsik meg akkor ha valami nagyon jó hír jön, mint pl. egy megrendelés a keretszerződésből.
Egyéb esetben vánszorgás az 1900-2100 Ft tartományban.
Egyenlőre nem látom hogy mitől mástól emelkedne komolyan mint egy lehívás a keretszerződésből. (mi. 2-3 milliárd)
Mindenki csak a keretszerződésre összpontosít.
A cég nem abból él. Millió egy egyéb szerződése van, amit nem számoltok bele. Ami hoz is a konyhára, mert hát ugye egy le nem hívott keretszerződés az semmi. Mégis vígan egyre jobba cég mutatója.
Tudott, hogy aHumansoft a fekete bárány, de folyamatosan fakul! (Humansoft ugye a DELL hazai forgalmazója) Namármost ha valaki talál egy statisztikát arról, hogy melyik cégnek milyen a gépparkja, akkor lehet meglepődik, mert az utóbbi időben több helyen is (nem kis vállalatoknál), lecserélődött a géppark DELL-re! :)
Ez csak egy ok, hogy miért fakul a fekete bárány. :)
Biztosan van még sok-sok ilyen , én is tudnék még mondani, de egyszerre ennyit. Én továbbra is szigorúan tartom! :)
(az hogy 100-200 darabbal leöntik, váljék egészségükre)
Ne légy ennyire pesszimista, idén már jó lesz ez, de igazi, komoly ára 2011-ben lesz.
Nem hiszem el hogy az 50 milliárdos keretszerződésekből semmit nem rendelnek, akkor minek volt a pályáztatás?
Szoktam nézni az elemzéseit, de inkább utólag okos. Persze megemlíti merre várja, de kb Egon szintje.
A Freesoftról nem mondott újat, realmadrid ma ugyanezt írta, hogy ha nincs vevő akkor csorog. Az előzetes jelentéssel kapcsolatban nem értem az érdektelenséget. Talán nem olvasták a büfik?
Szerintem a gyj. már nem sokat számít,mivel a várható számokat már közölték.A Freesoftban állandó vételi erő ritkán van,az is max 1-2hónapig.Elemzők is azt szokták írni,hogy nagyobb vételeket szakaszosan kell betenni,hogy ne okozzon nagyobb elmozdulást.
2 éve 3500ft felett körbetelefonálták a brokikat mert 120edb rv.-ét akartak venni.(Ha jól emlékszem talán az OTP)Azt nem tudom,hogy megvették-e,de van 1 gyanúm,hogy a Korányi határidős pakkját a nagy esésben intézmény szívta ki.
Illésnél a Generali is beszállt.Móricz szinte állandóan növeli a pakkját,talán már nincs is a Freen kívül máshol lóvéja.Én meg vagyok győződve,hogy itt hatalmas dolgok készülődnek.Természetesen kell az is,hogy a keretszerződésekből valami megvalósuljon.
Higgyétek el a cég a Humansoftot és a Banksoftot is ezért vette meg,mert nagyon előre gondolkodtak.Ha az árfolyam 3000 fölé menne jöhetne a tőkeemelés amit az alacsony árfolyam miatt halasztottak el.Akvi célpontok kinézve.Nagy türelem kell a papírhoz,de arra gondoljatok,hogy a szar hírek(múlt)beárazva a jó hírek(jelen és jövő)még nincs beárazva.
Keretszerződések lehívása pedig robbanthatja majd az árfolyamot."4 napig is mehet limittel" bizony.Többség dobta,kevesen vagyunk kicsik.A lényeg,hogy az eladók is fogynak.
Azt honnét veszed,hogy már febr. közepén jelent?Eddig mindig a végén szokott.
2009-es jelentés -lesz,csak a 4.negyed lesz +200milla ami már jelzi,hogy a cég elindul felfelé.2010-ben pedig 200milla feletti nyereséget várnak.
Keretszerződésekből tuti,hogy lesz ami megvalósul.A pályázatok kiírása is nagy lóvé és nem potyára hírdettek győztest.Várják az EU-s pénzt.MI IS!!!!!
Ha érkezik,akkor a Free is 4000-ig tuti elrobog.
Gondoljatok bele mekkora változást jelent az,hogy eddig veszteséget és csökkenő bevételeket árazott a piac,majd nyereség és duplájára növő bevételeket lehet várni 2-3 évig.
A gyj. jó lesz, de az előzetes adatokat már közzé tették, A HUMANSOFT kivételével a cég többi része nyereséges , a HUMANSOFT is kezd feljönni. Ebben az évben már stabilan nyereséges lesz a cég. 200 milliós veszteségnél a részvény 2000 Ft körül mozog, idén 200 milla nyereséggel számolnak, emiatt a részvénynek előbb vagy utóbb emelkednie kell.
A keretszerződésekből is jöhet megrendelés és akkor tényleg 4000 fölé mehet.
De ehhez vevők kellenek, azok sajna nincsenek.
Ahogy elnézem feb.15 brutális lesz.Kapkodhatjuk a fejünket. Nagyon résen kell lenni.
A Freenél még szerencsénk van, mert tudható hogy pozitív lesz és mindíg van aki csak akkor tudja meg, tehát menni fog felfelé.Csak kérdés meddig.
A Free álltalában hírek után szokott megindulni.40-60% 1 pillanat alatt meglehet.Utoljára szept.04.-én indult meg 1645-ről és 1 hét alatt 2765ft-ig jutott.
Sajnos az melkedésbe beleszólt az,hogy Illés pakkját el akarták szedni és ez miatt lenyomták az árat.
Bármikor kilőhet,mert nagyon alulértékelt a papír.Idei évben már bőven nyereséges és ez miatt is lesz 1 átértékelés.
Pénteken én is OTP-ét vettem (5661ft)bízva a felpattanásba.Eddig bejött.Lehet már adni kéne.
A Freet persze nem adom,csak gyűjtöm.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace