Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Én sem hiszek neki, nem tudom miért pont most vett észre egy lejtést a félévesen.Meg fura a grafikonja, az enyémen egész mások az arányok, semmi berajzolható lejtmenet nincs, október óta tartja az árfolyam a szintjét 1900-2200 között. A korábbi felhúzások pedig bármikor jöhetnek, ha kapunk hírt szerződésről.Eladókat nem nagyon látni, vagyis semmi gond, csak Géza is szeretne magának olcsóbban.
Mindenki ül rajta , várja a nagy emelkedést.
A közkéz kicsi , 30-35 % és ebből szerintem még legalább 20 %-on ülnek olyanok mint én, akik valamikor bevásároltak és nem adják ennyiért.
A kereskedést egy két kis büfi határozza meg, ill. ilyen áron egyesek apránként gyűjtik a kis büfik eldobált papírjait.
Egy igazán jó hírre száguldana mert a kis büfik meg a spekik elkezdenék venni de ez kis ideig tartana.
Igazán nagy és tartós emelkedés itt akkor lesz ha a nagy tulajok akarnak valamit és elkezdik nyomni fel az árat, de ez lehet hogy évekig nem történik meg.
A keretszerződésekből nem lesz semmi (eddig ellenkező véleményen voltam) mert ha ez a kormány nem hívta le akkor a következő már nem is fogja. Új kormány, új politika, új baráti kör.
Hát ma meg mi történt hogy ellentétesen mozgunk a többi részvénnyel, megjelent valami rossz hír?
4 % mínusz akkor sem volt amikor az OTP 6 %-ot esett valamelyik nap. Most meg szinte minden plusszos. Szórakoznak velünk vagy megijedt egy kis büfi.
irónikus is, meg nem is. nekem is sok áll benne magasabbról, de amíg nem kell kenyérre, nem veszem ki. be van téve eladásra egy stop ha véletlen nagyot emelkedne és ennyi.
Mindenesetre Q4 re a humansoft veszteség növekedése kicsit plusszos (csak Q4), a többi cég kb 0 ás, tehát a Q4 jobb mint a Q1-Q3,talán ez egy kis plusszra adhat majd okot!
Remélem egy adag irónia is van abban amit mondtál...
Oda álltam 1975re vételre, erre valaki vett 1 db-t 2038 on, majd elém alltak!!!, én erre feldobtam 2035ön eladásra 100at, próba... nem történik semmi!
RGO, az vevő 1970en és az eladó 2038 on egy és ugyanaz a személy, vagy összejátszanak :-(
Na ekkora az érdeklődés az ingyenpuha iránt!!!
Már bánom, de remélem nem tévedtem...
van itt reális esély, hogy ez a papír normálisan életet mutasson??? Gondolok itt arra, hogy, amennyiben valaki el akarná adni, akkor csak a piaci alatt tudja megtenni. Teljesen illikvidként viselkedik. Én még mindíg tartom,de néha úgy érzem, hogy csak fekszik a pénzem. Gyarapodásról pedig még véletlenül sem beszélhetünk!!!
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace