Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Ha figyelted nem volt a könyvben vétel és eladás sem.Ezért ez csak átkötés lehet szerintem vagy már előre lezsírozott dolog.Én már várom a tőkeemelést.
Sok ott a határidős ügylet és talán azokból váltanának ki pár %-ot a tulajoknak segítve.Persze valószínű,hogy csak pletyka.Lehet,hogy már sokkal jobb célpontok vannak a célkeresztbe.
A zivataros időkben nyugodt a papír.Lassan jön a tőkeemelés.Én már azt a pletyit is hallottam,hogy beszállnak a Synergonba.Remélem minél előbb kiderül mit terveznek,mert eddig minden akvi nagy durranás volt és nagyot emelkedett az árfolyam.
Nem vagyok kapzsi.
Az embernek tudnia kell, hogy mikor kell abbahagyni.
Azthiszem ezzel a csinos kis összeggel végre visszavonulhatok.
Legalábbis egy-két napra. :)))
Ne etessük már egymást ezzel a kamu vételi oldallal.
Ki veszi már be hogy több száz darabot akar venni valaki ebből a részvényből.:)))
Aztán van egy kétdarabos forgalom. :)))
Hoppá. Látta valaki? Azt a 48 darabot könyvből tépték ki? Vagy csak átkötés volt?
Nemhinném hogy kisbefektető volt, mert ez már nem 1-2 darabos mennyiség...
Itt valami készül.
Melegséggel tölti el szívemet, hogy ilyen nagyra becsülsz.
Nos ennél kicsit egyszerűbb és naívabb célom, mégpedig hogy megtévedt befektetőtársaimat a helyes út irányába tereljem. :)))
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace