Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Azt hiszem tegnapi hír volt a határidőkről,a Freesoftban az amúgy is kevés határidős kötések drasztikusan csökkentek(igazsághoz tartozik,hogy más rv.-ben is)De ez számomra azt jelenti,hogy még a nagyobb spekik akik áttétellel dolgoznak nem szálltak be.Remélem a tőkeemelés és akvi valamint a nagyot emelkedő nyereség 1 jó indok lesz nekik a vásárlásra.
Csak a türelmetlen kicsik dobálják el ilyen olcsón. Nem véletlenül vett Keresztesi olyan áron, vagy mondhatnánk a Kaptárt is a 35K-val. Ha meglódul, a többség majd 4000felett kapkodni fog utána.
Nem kell beszarni.Ezek nem ránk akarják elsózni a papírokat,hanem majd megfelelő árnál csökkenteni akarnak a közkéz miatt és nagy stratégiai partnert vagy befektetőt keresni.A grafi is így csinálta.A tulajok szerintem még legalább 2-3 évig tartani fogják a papírokat,mert tudják,hogy az irány szinte csak fel lehet.Az árfolyamot oda teszik ahova akarják.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace