Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Itt egyetlen kérdés van: mikor függesztik fel végre a részvényt, és jelentik be a tőkeemelés tényét. Utána fog elindulni a buli.
Forgatókönyv:
1. felfüggesztik a kereskedést
2. bejelentik a tőkeemelést (ennek hatására 30-40% emelkedés lesz, persze nagyban függ a tőkeemelés részleteitől)
3. akvizíció(k) bejelentése - ennek hatására a részvény még inkább a befektetők kedvencévé válik, és az árfolyam kb. 6000 Ft-ra emelkedik
Rövid,de fedi a valóságot.Én már az ECO-topikban is írtam,hogy a Freesofttól és az ECOtól várok duplázást 1éven belül.
Ez még hiányzott:A BankSoft tulajdonosai a 90.000 darab részvényt 3.600 Ft-os árfolyamon jegyezték le.
Szerintem ez azt jelenti,hogy a következő tőkeemelés
3600ft felett lesz.
Hali! Sajnos ilyen rossz hangulatban nem figyelnek föl erre a szép jelentésre, nem hinném, hogy megtépik emiatt ma.
Összességében viszont igazán érdemes a figyelemre a cég, ki fog lőni ez nem kérdés!
2008.08.22 08:20
FREESOFT - I. félév: Jelentõsen javuló eredmények kiugró árbevétel mellett (Profitline.hu)
Ez az első durranás és az idén lesz még 1-2 majd arra beindul.
Tegnap sajnos nem tudtam követni az eseményeket, ezért megdöbbenve láttam, ezt a 21 darabos forgalmat.
Nos csak annyit mondhatok, megtérült a sok befektett munka, kitartás.
Amikor vettem freesoftot, még nem gondoltam, hogy egyszer büszke leszek rá, hogy van ilyenem.Most én is igazi cápának érzem magam. Mert ugye amikor vettem, még nem látszott, hogy ez egy üstökös lesz.
Kicsit sirdogáltam is, mert hát még kimondani is jólesik, hogy 21 darabot megvettek tőzsdei kereskedésben.
Nem gondolom hogy a nagy vevő felfedi kilétét, meg ugye ez a mennyiség még nem kötelezi bejelentésre (persze kérdés, hogy egyetlen ember vette-e mind a 21 darabot), azért szívesen megráznám a kezét, és annyit mondanék: ez szép munka volt. :)
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace