Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Nem szabad ilyen nagy tempóban venni, mert nem fog jutni a többi kedves leendő befektetőnek. :)
Azért a 3500-as ellenállást sikerült egyedül áttörnöd.Most egy pár napig konszolidáljuk, aztán indulhat a következő ralli. :)
Aki sajnálja, hogy spekulánsként lemaradt az RFV-ről, annak bátran merem ajánlani a Freesoft-ot, melytől szintén elvárható akár a duplázás is. A likviditás alacsony, a közkézhányad csekély, a vállalat mérete egyre vonzóbb, újabb akvizíciók várhatók, nemzetközi piacokon is terjeszkedik a társaság. A tőkeemelés folyamatban van, rövidesen konkrétumok is mejelennek az ügyben. A cég augusztus 25-én publikálja gyorsjelentését.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace