Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Azért a Freesoft más, itt üres a könyv, tétel a tulajoknál van, Ők pedig hülyék lennének bagóért eladni! Nem hinném amúgy, hogy a cég vásárolna, mert most éppen akvira vonják be a tőkét, nem pedig svr-re.
Törölt felhasználó2008. 07. 15. 22:29
Az FHB, Syni saját részvény vásárlása is csak az esés tompítására ill. rövid korrekcióra volt elegendő...A Fotex is brutálisan vásárol, mégis 600 alatt van az árfolyam...
Meglátjuk...
Nem hiszem, hogy visszaengedik 3000-re! A legutolsó közgyüli szerint a cég 3700-5000-es sávban vásárolhat saját rv-t (ha jól emlékszem)....
Szerintem, ha ennél is mélyebbre öntik el kezd a cég vásárolgatni!!!!
Pedig hol volt, hol nem volt........
Néhány hónapja 4400 volt.......
A mesének vége?
Törölt felhasználó2008. 07. 15. 21:50
A szépen kiteljesedő tetőzést (duplacsúccsal) látva nem lepődnék meg, ha az árfolyam rövidesen 3000 ft körül találná magát. Elég, ha valakinél elpattan egy húr...
Feszül a cérna sokunknál.....
Az elmúlt hetekben próba vásárlást tartottam. Vettem a pakkomhoz 3600-ért, hisz olcsó....;)
Erre ma tessék, 3300-ért is kaphattam volna.
Mi lesz a továbbiakban? Ígéretes hozam potenciálokból tele van már a padlás...;)
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace