Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Ezt megette a fene.
Az első normális vevő 2000-nél van...
Aki májusi lejáratra elég sokat kötött, az most reszketve ücsöröghet a befüggönyözött szobája sarkában...:))
A FreeSoft Nyrt. (1117 Budapest, Neumann J. utca 1/C.) és Keresztesi János ezúton közösen tájékoztatja a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy Keresztesi János, a FreeSoft Nyrt. vezérigazgatója, a mai napon, 3.300 db FreeSoft részvényt vásárolt tőzsdei forgalomban a Concorde Értékpapír Zrt. közreműködésével, 3999 Ft-os áron. Ezzel részesedése a társaságban 28.500 db-ra (1,6%-ra) nőtt. De részvénye is van és ezen az áron csak növeli.Én fél éve azt hallottam,hogy 6000ft felett hajlandóak a tulajok csökkenteni,azt is a likviditás miatt.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace