Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Ha kgy. után tüske le ahogy írod akkor 2 év múlva sem lesz 4000 mert elszáll a bizalom. Furcsa hogy egy orco, geni, phyl trió iránt több a bizalom de ott lehet pénzt keresni.
Azért vettem, mert bíztam benne hogy mire lesz a kgy. eléri a 2700-2800 Ft-ot, kgy után irány 3500 és legkésőbb október 19-én már pénzemnél leszek. Ezzel szemben az orco, geni 2nap alatt hozott a konyhára.
Nem a remegő kezűek miatt nem megy fel, tudatosan tartják lenn. Hogy ez kinek jó, nem tudom. Csak arra tudok gondolni hogy 1650-2250 között bevásárol a cég, náluk lesz majdnem minden részvény, kis büfik kirázva, akkor mehet fel. Így is alacsony a közkéz, lesz még kisebb is. Korábban írtam, lesz ez 3000-4000 de csak 1-2 év múlva mikor már csak 5 % lesz a közkéz.
Nem figyeltem a zárót, mire leírtam a 2250-et már csak 2224. Hát ez nem jó hír. Nincs bizalom a papír iránt. Hétfőn nyitóban eladom mert később már késő lesz, nagy zuhanás jön.
1650 talán megfogja.
Ezek szerint ennyit ér a részvény. 2250 Ft és nem több. Álmodozhatunk mi 3000-4000 Ft-ról.
Érdekes mert másfél éve 4500 Ft volt és akkor nem volt 24 milliárdos állami megbízás. Ezek szerint nem a pénz számít hanem a kommunikáció. Az meg itt nincs.
amúgy a közgyülés elsőrésze csak arról szól miért kellett leváltani az uriembert, hiszen az első félévről tart beszámolót a vezetés, aztán kinevezések, részvényvásárlási szabály modosítása, és egyebek!!!!
na igen mi lesz az egyebekben, remélem nem sörözés!?!?
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace